Виртуозният барабанист Нико Макбрейн има не само привилегията да свири

...
Виртуозният барабанист Нико Макбрейн има не само привилегията да свири
Коментари Харесай

Уникален “звяр” за барабаниста на Iron Maiden

 23-3-6kol

Виртуозният барабанист Нико Макбрейн има освен привилегията да свири в именитата хеви метъл тайфа Iron Maiden, само че и да се вози в несравним автомобил. Специално за него Jaguar създаде неповторима лимузина XJ с многозначителното име Greatest Hits, с който компанията маркира половинвековния празник на модела.

 23-2-6kol

Създаването на този „ шлагер “ лиши 3500 часа работа на експертите от отдела по типичен коли в Jaguar. Те са подменили над 4000 детайла на достоверния седан, създаден през 1984 година Направени са огромни модификации по външния тип, вътрешното съоръжение, задвижващата система и ходовата част, с цел да угоди на всички прищявки на Нико Макбрейн. Барабанистът на Iron Maiden е притежател на няколко коли Jaguar и е получил редкия късмет да трансформира една от тях в своята фантазия.

 j-2

Използвани са възобновени елементи от неговия автентичен XJ. Редовият 6-цилиндров мотор с размер 4,2 л работи с три 2-инчови карбуратори SU от E-Type. В интериора класическият жанр се съчетава с съвременни улеснения. Фурнирите по таблото са с цвета на обичания материал за дребните барабани на Нико. Въртящите се бутони от обработен алуминий наподобяват копчетата за усилватели на китари. Педалите са взаимствани от комплект барабани на самия Макбрейн. Инсталиран е високотехнологичен сензорен екран, с който се ръководи 1100-ватова аудио система с мощен и бистър саунд за обичаните хеви метъл шлагери на притежателя.

 23-4-6kol

Уникалният Jaguar XJ Greatest Hits е оборудван със модерни технологии като LED фарове, старт бутон, USB портове, както и с 18-инчови телени джанти с гуми 235/45.

 nicko4
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР