ВИП Брадър организира конкурс за красота в къщата, за да

...
ВИП Брадър организира конкурс за красота в къщата, за да
Коментари Харесай

ВИП-ките кърпят бюджета с тунинговани дупета и цици

ВИП Брадър провежда конкурс за хубост в къщата, с цел да даде на съквартирантите опция да усилят седмичния си бюджет, написа БЛИЦ. Това сложи дамите в забавна обстановка защото трябваше да дефилират полуголи пред журито.

За водещ беше избран Алфредо Торес, който съумя да приповдигне духа преди старта. ВИП-ките доста се въодушевиха от концепцията да размятат голи телеса по подиума и по този начин беше даден старта на парада на суетата, който приключи пагубно за една от тях.

Алекс Богданска разноски дългите си крайници пред влажните погледи на журито.

Мегз дефилира с персонално от нея струпана рокля, целяща да покаже оптимално от тялото ѝ.

Енджи Касабие беше зашеметяваща и всички затаиха мирис пред гордата и външност. За разлика от останалите при нея не се забелязваше кич и долнопробност.

Джулиана Гани скри шапките на всички с доста обилните си форми и журито безусловно се изчерви когато силиконът ѝ се размята пред физиономиите им. Това, което провокира срив измежду дамите обаче беше награждаването.

Трета премия сграбчи Алекс Богданска. На второ място беше Мара Отварачката, а на първо журито сложи Енджи Касабие. Конкурсът обаче надълбоко нарани Джулияна Гани и тя избухна в горчиви, крокодилски сълзи.

"За първи път не спечелвам никаква премия в конкурс. Чувствам се подценена и натирена. Достойнството ми е засегнато. Няма такова оскърбление ", хлипаше Гани.

Момичето беше изрично, че заслужава най-малко 3-та премия и не преглътна обстоятелството, че някой не я намира за задоволително красива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР