Виолета Сиракова се омъжи, стана законна съпруга на футболиста Георги

...
Виолета Сиракова се омъжи, стана законна съпруга на футболиста Георги
Коментари Харесай

Щерката на Илиана и Наско с кралска сватба, Камата пя за младоженците

Виолета Сиракова се омъжи, стана законна брачна половинка на футболиста Георги Коруджиев пред погледа на Бог и стотици родственици, другари и доброжелатели, кой от кой по-голям ВИП, видя HotArena.

Сватбата е толкоз огромна и зрелищна, че се постанова на тържеството да бъдат поканени водещи – Драго Драганов и Алекс Сърчаджиева. Вдовицата на Ласкин е ослепителна в рокля на флорални претекстове безупречна прическа, написа „ България Днес “.

Булката Виолета е в бяло-бежова рокля с невероятно комплицирани елементи и тиара на главата, а Коруджиев е в моден, само че съвременен костюм от три елементи и папионка. До тях компактно са Илиана и Наско Сиракови, които са на седмото небе от благополучие.

С пециално за тържеството у нас дойде Христо Стоичков, който хвана микрофона и поздрави младите с песента „ Моя страна, моя България “. Наско бе поканил и останалите си съотборници от Съединени американски щати 94 – Борислав Михайлов, Красимир Балъков, Йордан Лечков и други Сред гостите се открояваха Маргарита Хранова, Никол Станкулова,  златното момиче Невяна Владинова. Кума на сестра си стана Славея Сиракова а 2-годишната Илиана-младша беше шаферка на майка си и баща си в най-щастливият им ден, написа „ Телеграф “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР