Винъс Уилямс имаше една една победа на сметката си през

...
Винъс Уилямс имаше една една победа на сметката си през
Коментари Харесай

Винъс след победата: Изненадана съм, че Джорджи не е номер едно в света

Винъс Уилямс имаше една една победа на сметката си през последните две години и самата тя неколкократни заявяваше, че към този момент няма религия в тялото си, като именитата америнка непрекъснато отсъстваше от кортовете и като че ли всички чакахме напълно скоро да чуем новината за нейното отричане. Бившата номер едно обаче имаше напълно други проекти и направи следващото си завръщане таман в точния момент за обичания си тревен сезон, а през вчерашния ден реализира епична победа след 3-часова борба против Камила Джорджи на шампионата в Бирмингам. Впоследствие 43-годишната тенисистка не скри голямата наслада, която е изпитала от триумфа и ясно можехме да забележим какъв брой се любува да бъде назад в Тура, макар че се състезава от към този момент близо 30 години:

" Мисля, че през днешния ден се показах извънредно добре, а тя също игра необикновено. Изненадана съм, че не е номер едно в света. Имаше толкоз доста моменти, в които мислех, че мачът е завършил и тя правеше някое ужасно отиграване от привидно невъзможна позиция. Тя ме накара да бъда по-добра, в сравнение с си мислех, че мога да съм и това е прелестно. Не съм играла доста мачове в последно време и съм доста щастлива да продължа напред.

Започнах отлично, само че още в третия гейм изпитах дискомфорт в региона на крайници. Мислех си, че това е последното нещо, което трябваше да се случи тъкмо в този момент, единствено че някак привикнах към новата обстановка и просто пренебрегнах болката. Не се движех по този начин, както ми се искаше, само че се пробвах да ударя всяка една топка, която можех и ва последна сметка се преборих за успеха " - показа Винъс незабавно след мача.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР