Винаги сме харесвали фотографските конкурси, но този е нещо повече

...
Винаги сме харесвали фотографските конкурси, но този е нещо повече
Коментари Харесай

Вижте финалистите на фотоконкурса „Най-смешните животни на планетата 2022“

Винаги сме харесвали фотографските състезания, само че този е освен това от надарено направени фотоси. Защото с изключение на положителни, фрагментите на Comedy Wildlife Photography са и доста занимателни. Точно това съставлява състезанието за най-смешна фотография на диво животно.

А ето и кои са финалистите за 2022 година

Кадър на тримесечно лъвче, падащо от дърво, е оповестено за повсеместен победител на тазгодишните Comedy Wildlife Photography Awards. Моментът е уловен от Дженифър Хадли в Серенгети, Танзания, един късен следобяд. Снимката се пребори с конкуренцията от 5000 други. „ Дори не ми хрумна, че ще се спусне самичък по най-некотешкия метод. Искам да кажа, какъв брой постоянно котките падат от дървета? “, разяснява фотографията си Хадли.

„ Никой не очакваше това да се случи и, несъмнено, бяхме загрижени за сигурността му, само че за благополучие, както вършат котките, той се изправи тъкмо в точния момент, приземи се на четири крайници и избяга с братята и сестрите си. Щастлив край за нещастно коте, което не знае по какъв начин да слиза от дърво “, добавя още фотографът.

Хадли също по този начин завоюва премията за избор на публиката за облика си на хладнокръвен пингвин, пренебрегващ своята половинка, озаглавен „ Говори с перката “.

Освен че обезпечават малко развлечение, уредниците желаят да покачат осведомеността по отношение на опазването на дивата природа. 10% от чистите доходи от състезанието ще бъдат дарени на Whitley Fund for Nature – благотворителна организация в Обединеното кралство, която поддържа природозащитни водачи, работещи в родните си страни в целия световен юг.

Снимка на две сиви риби, необятно усмихнати пред фотоапарата, завоюва премията в категория „ Под вода “ за Артуро Теле Тиман, до момента в който Джиа Чен завоюва премията за необикновено интернет портфолио за нейната поредност от фотоси, изобразяващи ястреба на Купър, който играе футбол с шишарка в Канада.

Всички спечелили в Comedy Wildlife Photography за 2022 година могат да бъдат забелязани тук.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР