Винаги сме готови за помогнем на граждани в беда, дори

...
Винаги сме готови за помогнем на граждани в беда, дори
Коментари Харесай

Цяла България говори за тях! Ето ги полицаите, помогнали на родилка: Успяхме! С бебето са добре

Винаги сме подготвени за помогнем на жители в неволя, даже и да не сме в униформи. Това споделиха младши инспекторите Радин Андреев и Венцислав Добрев, които помогнаха на бременна жена и нейния брачен партньор да стигнат до болничното заведение, предава „ Марица “.
Към 11.30 часа на 20 юли униформените попадат в запушване сред жп прелез и бул. „ Васил Априлов “. „ До нас спря бус, от него слезе доста обезпокоен мъж. Каза, че жена му има мощни болки и може да роди всеки миг. Говорил с болничното заведение, а от там към този момент го очаквали с екип.
Беше час пик, тръгнахме мигновено. Само се обадих на дежурния, който ни позволи да напусне зоната си и се придвижихме до болничното заведение “. описа Андреев. По думите му, бременната жена била мощно обезпокоена.
„ Жената я видяхме, беше доста смутена, доста я болеше, по лицето си личеше болката й Плачеше. После научихме, че тя и бебето да добре “, уточни инспекторът.
Униформеният Добрев показа, че се усеща задоволен от резултата, от това, че са съумели да оказват помощ. „ В нашата работа непрекъснато се сблъскваме с всевъзможни обстановки. При мен персонално се случи за първи път. Но всеки ден оказваме помощ при потребност “, разяснява той.
По думите на Добрев, с помощта на полицейския конвой с включен светлинен и звуков сигнал, бусът с бременната жена е стигнал до болничното заведение за към 10-15 минути. „ Нямаше по какъв начин да стигне толкоз бързо в този трафик “, подчертаха служителите на реда.
Двамата обявиха, че не чакат благодарности и популярност. „ Просто се усещаме се задоволени, че сме съумели да помогнем “, показаха младшите инспектори.
Бременната и брачният партньор й са от пловдивското село Голям чардак.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР