Винаги съм вярвала в любовта и че ще ми се

...
Винаги съм вярвала в любовта и че ще ми се
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова с тежко признание: Опитаха се да ме мачкат. Имах заплахи

Винаги съм вярвала в любовта и че иска ми се случи нещо особено, не съм очаквала, че ще мина през всичко това. Това показа при започване на диалога си с Мон Дьо пред Нова тв вдовицата на Стефан Шарлопов - красивата Бояна Шарлопова.

" Последните години за мен бяха веднъж, който трябваше да извървя сама. Месец преди да почине мъжа ми, си бях споделила, че не мога да пребивавам без него. И ориста си направи неприятна смешка с мен. Сега съм по-смирена. В този миг се усещам доста постоянна.

Успях да се намеря, да се изправя против себе си и да се харесам - такава, каквато съм. Зад положителното момиче Бояна има и едно не толкоз положително. Имаше моменти, в който губех религия в Господ, сърдех се, а в действителност това е било част от мен, нещо, през което трябваше да мина ", показа Бояна, която не крие, че към момента се учи на доста неща.

Не считам, че съм водач в бизнеса по метода, по който Стефан беше, само че мисля, че поддръжам това, което той правеше. Опитвам се да остана в женската си сила, само че да съм безапелационна. В интерес на истината резултатите, които демонстрира бизнеса в последните две години, са доста положителни. Чак тогава си повярвах, че мога да се оправя.

Най-трудното ми решение беше да се разделя с Ева - огромната щерка на Стефан от първия му брак. Тя взе решението и аз трябваше да я поддържа и да я пусна. Никога преди този момент не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме мощни и ще се оправим. Беше огромен потрес за мен, в действителност не го чаках, тъй като съм я приемала като дете, макар че не е мое дете. Приемах я за доста непосредствен човек, доста.

Тя взе решение да не се занимава с хотелиерски бизнес, желае нещо по-пасивно, защото има две деца, за които желае да се грижи. Хотелската част остана за мен. Поддържаме връзки, само че към този момент не са такива, каквито са били. Имам специфична връзка с дъщеричката й, една доста чиста обич. В мен има горест от нейното решение, която си стои в мен, към този момент две години ", не скри болката си Шарлопова.

Наложи ми се да имам тежки раздели със съдружници на мъжа ми. Много от приятелите, които имахме в близкия си кръг, към този момент не са в моя другарски кръг. Не им хареса, че аз продължих да пребивавам. Казах на доста от тях, че не преставам живота си, тъй като имам четири деца и би трябвало да им дам образец.

Тези, които най-силно ме съдиха, се оглеждаха и в действителност виждаха себе си в мен. Опитаха се да ме мачкат. Имах закани. Още първоначално, на 40-ия ден пристигнаха в офиса да ме плашат, да желаят някакви пари, върху които нямаше законова форма да бъдат платени. Бяха пратили човек от силовите групи да ме плаши. Изгоних го.

Имах едно списъче с имена на хора, които дължаха пари на Стефан. И още едно, на което имаше имена, по-малко, на които той дължеше пари. От второто всичко съм изчистила, само че първото стои ", призна още тя.

Наскоро Бояна Шарлопова се похвали с доста огромен триумф - към този момент е квалифициран психотерапевт.

" Пораснах. Имах моменти, в които се затварях, гледах в една точка. Това е петият мъж, който изгубвам за последните си пет години. Бях в Бали на един ретрийт. Трябваше да приема - хората, такива, каквито са, положителни, неприятни. Когато се върнах получих втори удар - татко ми се оказа неизлечимо болен и ще си отиде до дни. Тази загуба ме пречупи. Все още рева и ми е тежко. Понякога имам някакви депресивни нотки. Имам още какво да изучавам.

Аз съм щастливка, че всички мъже в моя живот са ме обичали доста. Стефан, дядо ми, татко ми, споделя Бояна и не крие, че сега се усеща доста обичана, а и обича.

" В момента се усещам обичана и обичам. Хормоните на благополучие - допамин и серотонин са във високи равнища. Не съм с водача си, нито с телохранителя. Не желая да разгласявам към този момент индивида до себе си, не желая да му предизвиквам това. Когато пристигна момента, ще го направя. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР