Винаги съм твърдял, че ролята на президента в България като

...
Винаги съм твърдял, че ролята на президента в България като
Коментари Харесай

Борисов с тежки думи за Радев. Разкритие за кабинета

" Винаги съм твърдял, че ролята на президента в България като институция е сплотяваща. Той към този момент мъчно прикрива разочарованието си, че има постоянно държавно управление. Някак си му хареса две години и половина еднолично да ръководи. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ Знаем, че държавното управление не е идеално. Знаем какви вреди нанася това ръководство на всяка една от партиите. Затова даже механизъм или съдружно съглашение не можем да подпишем. Но е неоспорим факт, че обществото се успокоява, че във външнополитически проект работим доста добре “, добави той.
-->
" Голямо геройство демонстрираха и Кирил Петков и Христо Иванов - да рискуваме партиите си, с цел да има постоянен кабинет ", съобщи още Борисов.

Борисов разяснява тематиката с пристанище " Росенец ", като съобщи, че " решението е взето " и в този момент е ред на специалистите, министъра и народните представители да го осъществят " рационално, спазвайки закона ".

Лидерът на ГЕРБ добави, че ръководещите имат намерение до Нова година конституционната промяна да е реалност - до тогава да са определени висшите правосъдни препоръки в другите колегии, нов избор на основен прокурор.

" Хората са търпеливи, по-добро от това не може да се сътвори. Много хора приказват, само че да си представим противоположния вид - " Възраждане " първа политическа мощ и незабавно ще изпадне в изолираност ", разяснява още Борисов.

" Вчера разбрах за назначението на Ивайло Шотев за заместител министър на стопанската система. Баща му ми е другар, само че беше началник на ДКМС в Министерство на вътрешните работи, когато аз работих в пожарната. Баща му беше началник на Комсомола в Министерство на вътрешните работи – най-висшите етажи на Държавна сигурност. Прави усещане, че има реституция на децата на членове на комунистическата партия ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

Що се отнася до арестувания за опасността против министър Тагарев, той съобщи, че му се вижда много пресилено, много извънредно и е " пренатягане ". Службите би трябвало да ревизират това, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР