Винаги съм се възмущавал от двойните стандарти по отношение на

...
Винаги съм се възмущавал от двойните стандарти по отношение на
Коментари Харесай

Иван Гешев коментира решението на Вежди Рашидов да напусне политиката

Винаги съм се възмущавал от двойните стандарти във връзка с морала и закона в българската “политика ”. Точно те водят до чувството за липса на правдивост у хората.

Това написа на персоналната си страница във Facebook някогашният основен прокуор и водач на придвижване " Справедливост за България ", който разяснява решението на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко да напусне политиката. Ето какво още показа Гешев:

" Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко позволи неточност, извини се и постъпи почтено, като през днешния ден подаде оставка и напусна Народното събрание. По същите морални критерии, наложени от анархо-либералната общественост, трябваше да забележим още най-малко две оставки - тези на Борисов и на зам.-председателя на Народно събрание Никола Минчев. 

Всички си спомняме по какъв начин преди години Борисов се отнесе към една българска жена (нарече я ПКП), а посредством нея обиди и целия народ. Оставка обаче няма. Вторият пък направи същото като Тото - смееше се, без да се намеси. Днес Тото е с изключени микрофони, а Никола Минчев продължава да стои нахилен на най-високата естрада в Народното събрание.

За следващ път излиза наяве, че в България нищо не се е трансформирало. И част от новия морал е измяната. На някои хора очевидно им е разрешено всичко. Докато законът и моралът са единствено за “обикновените “ българи, а други са недосегаеми, ще стоим в блатото на така наречен преход.

Заради двойните стандарти на тройната интимна коалиция и нашите “политици ”. За страдание, ние си ги избираме ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР