Винаги съм се вълнувала от срещата между здравословния и хубавия

...
Винаги съм се вълнувала от срещата между здравословния и хубавия
Коментари Харесай

Сиренето не е това, което е

" Винаги съм се вълнувала от срещата сред здравословния и хубавия живот. Страстта ми към хубавата храна и разнообразните комбинации са ме карали да пътувам из целия свят единствено с цел да опитвам нещо ",

Как Вера стига до концепцията за произвеждането на Cheese The Queen – пробиотични зрели ядкови сирена, или пробиотик в гурме форма?

те–

Ядковото сирене съставлява композиция от кашу, бадемово мляко и пробиотик и се създава на правилото на млечното сирене. Просто млякото не е от скотски генезис. Вера споделя, че няма назадничавост към лактоза, само че несъмнено консумирането на сирена в огромна доза не кара тялото й да се усеща добре. " Затова в известна степен вдъхновението ми беше подкрепено и от персонална нужда, само че, въпреки това, и вълнението да създадем холистична храна, която носи актуален прочит, отговарящ на всекидневието ни. " В екипа на Cheese The Queen с изключение на нея са и Христина и Боян, с които ги свързва и дългогодишно другарство.Classic може да се употребява върху брускета с комат круша

Green с каперси, крекер и чаша бяло вино

Yellow със сладко от боровинки или с печени череши с розмарин
За производството на сирената L.Acidophilus Сиренето минава фаза на зреене, която при трите ни типа сирена е друга, което дефинира и другата им конструкция ", " Classic е по-свежо и меко сирене, което би могло да се намаже, е по-твърдо извън и по-меко от вътрешната страна, до момента в който е най-зрялото от трите, с плътна, ронлива конструкция и натоварен усет. В процеса на зреене пробиотикът усилва потентността си и е доста по-полезен за положителното действие на чревната флора, в сравнение с признат с капсула. " Продуктът е био, без лактоза, без соя, без ГМО, без добавени мазнини.

В момента произвеждане е бутиково, само че в развой на създаване на бъдеща фабрика. Cheese The Queen бъд открит в есторант Soul Kitchen, От 30 юни до 2 юли п " Фестивал на Здравето " в Южния парк. Идеята е до края на годината да влезе в магазинна мрежа и в градовете отвън София.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР