Винаги съм искала да ми се роди син. И за

...
Винаги съм искала да ми се роди син. И за
Коментари Харесай

7 неща, за които майките на момчета не са предупредени предварително

Винаги съм желала да ми се роди наследник. И за благополучие, това се случи. Но моята убеденост в безбрежното благополучие се оказа заблуда. Защото да отгледаш наследник не е лека задача. Има куп неща за които не знаеш авансово и ти, като човек от женски пол, мъчно ги разбираш:

1. Те би трябвало да се движат непрекъснато

Отглеждането на наследник е най-хубавата подготовка. Вечерта и за двама ви се трансформира в мини версия на Олимпийските игри. “Искам да тичам, желая да скачам ” се чува всяка минута. При това той никога не желае да го прави самичък. Накрая ти към този момент не може да се държиш на краката си, а този Perpetuum Mobile (вечен двигател) едвам се е задъхал.

2. Те падат непрекъснато

Това произтича и от предходната точка. Трябва да се примириш с това, че ожулванията и синините няма да имат край. Но едно е хубаво – момчетата понасят всичко това философски. При това те могат половин час да реват афектирано поради някакъв отвод, само че пък рухването е съпроводено единствено с едно “ох ”.

3. Те не обичат задушевните диалози

Не, момчетата изпитват същите усеща като девойките. Но в случай че с щерка си и сестра си може да приказваш за усеща и прекарвания, то момчетата избират да “преживеят ” всичко сами.

4. Трябва да бъдете слаби и мощни в едно

Не очаквайте, че той ще проникне във вашите страсти. Помнете, че това е подрастващ мъж. И с него би трябвало да се приказва на езика на логиката. Освен това не забравяйте, че в случай че сте забранили нещо, ще би трябвало да се продържате към тази линия до края. Най-малка уязвимост на сълзи и прищявки и ваият престиж ще се сгромоляса.

Но при вярно образование вашият предстоящ мъж няма да понесе сълзите ви. И репликата “Ти обиди мама ” ще провокира възприятие на виновност.

5. Не се охарчвайте за облекла

По отношение на облеклата би трябвало да помните единствено едно предписание – тя би трябвало да бъде удобна, а не маркова. В идеалния случай и да може да се глади елементарно. Защото ще се наложи да се пере и глади доста. И в този миг, когато разберете, че всичките ви опити да купите нещо „ красиво “ ще бъдат ударени в земята от неговата „ обичана тениска “, ще познаете Дзена на майката.

6. Мъжкият свят не е женска работа

Стремежът на всяка майка е незабавно да се хвърли в отбрана на обичаното си чадо. И това е прелестно. Но когато отглеждате момче, ще би трябвало да приемете неговото предпочитание “да се оправя самичък ”. И не просто да го приемете, а да го подкрепяте. И това не се отнася единствено за боевете и кавгите, само че и опцията да направи нещо независимо. Дори това да бъде строителството жп линия за играчките му.

7. Те ще ви обичат постоянно

Защото няма нищо по-силно и правдиво от любовта на сина към майката. Те ще имат вяра във вас до края.

Инфо: https://www.webmiastoto.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР