Винаги посочвам Роналдо за по-добър от Меси. Не защото ни

...
Винаги посочвам Роналдо за по-добър от Меси. Не защото ни
Коментари Харесай

Поляха Меси със студен душ! Откъде му дойде

" Винаги показвам Роналдо за по-добър от Меси. Не тъй като ни е футболен брат и другар, а тъй като има най-хубавата работна нравственос, която съм виждал. Според мен Меси е по-талантлив, а на Кристиано му се постанова да се труди доста повече, с цел да е на толкоз високо футболно равнище. Ако Лео имаше същата работна нравственос, евентуално щеше да е с 15 Златни топки ", съобщи Патрис Евра в изявление за Рио Фърдинанд.

Евра и Рио за някогашни съотборници на Роналдо в Манчестър Юнайтед. Веднъж Патрис в друга своя медийна изява пък показа, че е бил поканен от Кристиано на посетители по време на най-силните им години при " алените дяволи ".
-->
" Смятах, че ще се насладим на богата вечеря, може би даже ще пийнем малко алкохол.

Вместо това Рони постави минерална вода и плодове на масата, а след няколко минути ми сподели да отидем в двора, с цел да играем футбол (той има игрище в дома си). Не ви предлагам да му ходите на посетители, в случай че желаете да релаксирате, а не да упражнявате ", сподели Патрис Евра, който също по този начин е добър другар и някогашен съотборник с Димитър Бербатов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР