Винаги отдаваме голямо значение на нашия гардероб. Причините за това

...
Винаги отдаваме голямо значение на нашия гардероб. Причините за това
Коментари Харесай

Дрехите, които никога не трябва да носите, ако искате да имате късмет

Винаги отдаваме огромно значение на нашия дрешник. Причините за това са безчет. Красивото облекло е метод да притеглим вниманието, да повишим личното си самочувствие, да демонстрираме материално благоденствие и да изразим своята характерност.
Вероятно ще останете сюрпризирани от изказванието, че облеклата въздействат върху силата ни. Подходящото облекло укрепва енергийното поле и се трансформира в самобитен талисман против външни отрицателни въздействия. Но несъответствуващите облекла могат да унищожат силата ни.
Ето какво в никакъв случай не би трябвало да носим, в случай че желаеме да притеглим шанса в живота си:
1. Чужди облекла
На първо място, с цел да запазите целостта на личното си биополе, не би трябвало да носите облекла на различен човек. Те са способни да „ четат ” силата на притежателя си и да я предават на индивида, който ги носи. В резултат може да се сдобиете с проблемите на предходния притежател, вариращи от заболявания до фамилни проклятия.
Не носете облеклата даже на близки хора, да вземем за пример на по-голямата ви сестра или на вашата майка. Но още по-опасно е да носите облеклата на хората, чиято орис не ви е известна. 
 Как да привлечете пари и шанс? Как да привлечете пари и шанс?
Едва ли има човек на този свят, който да не желае да притегли към себе си повече шанс и пари. И това е нещо обикновено. Разбира се, здра...
2. Дрехи на умрял човек
Човек, който реши да носи такива облекла, ще се сблъска с всевъзможни неволи. Това могат да бъдат бизнес провали или загуба на работа, кавги с другари или фамилни различия, контузии, заболявания и други неприятности, които могат да създадат живота ви нетърпим.
3. Дрехи и движимости, които провокират отрицателни мемоари
Може би си спомняте роклята, която сте носили в деня на раздялата с обичания си. Всяко нещо, което ви носи тъжни или негативни мемоари в главата, когато го погледнете, би трябвало да бъде изхвърлено, с цел да не притегля вниманието ви в бъдеще. 
4. Неподходящ размер обувки и облекла
 Домашни поверия: Как да изплашите нещастието и да привлечете благоденствие Домашни поверия: Как да изплашите нещастието и да привлечете благоденствие
Повечето събития, които се случват в живота ни, се предшестват от избрани знаци на Вселената. Нашите предшественици са проследявали всяко по...
Според китайските мъдреци нашето здраве стартира от краката. А дълголетието ни зависи от това дали носим комфортни обувки. 
Дрехите също би трябвало да са точния размер, да не са прекомерно къси или дълги. Неподходящите облекла, даже доста красиви и стилни, ще ви донесат дискомфорт и страдалчество, което значи, че ще унищожат вашето биополе.
5. Дрехи с неверен цвят
Всеки цвят носи избрана сила, която изпълва всекидневието ни. Така да вземем за пример, алените облекла символизират пристрастеност, емоционалност и триумф, сините цветове подтикват умствената активност и оказват помощ за привличането на пари, а жълтото е цветът на знанието и привличането на вниманието към себе си. Белите облекла също са позитивно въздействие. Те притеглят шанс в бизнеса и ни вършат по-решителни. Черното и сивото облекло прибавят увереност, само че ни вършат депресирани и затворени.
В тази връзка езотериците не поучават да държите облекла от един и същи цвят в дрешника си. Той би трябвало да бъде разнороден, без пристрастия в една или друга посока. Този баланс ще ви разреши да създадете вътрешна естетика и да се чувствате отлично във всяка обстановка. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР