винаги намира място за него в колекциите си, а за

...
винаги намира място за него в колекциите си, а за
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи, които ще ви накарат да се влюбите в бежовото... отново

постоянно намира място за него в сбирките си, а за идната зима елегантно го комбинира с розово. The Row, Max Mara и Burberry също са измежду марките, които обичат този nude тренд в облеклото, който от дълго време не е непокътната територия единствено за грима. Тренд, който трансформира бежовото освен в най-топлия, само че и най-желан цвят тази пролет, може би тъй като всичките му нюанси съумяват да придадат извънредно грациозен тип на всеки тоалет, даже в случай че вместо токчета сме обули кецове.

Костюмите в бежово бързо ще се впишат в работната среда, а тренчкотът, който трайно се е настанил в дрешника си, има още един мотив да бъде разходен. През уикенда пък бързо бихме заменили дънките с комфортен ярък панталон в композиция с тишърт. А през последните месеци избираме този безпристрастен цвят и за спортните облекла, с които към момента не се разделяме.
               

Това се отнася и за аксесоарите – грубите боти наподобяват по-елегантни точно в бежово, а при чантите не се колебаем дали биха паснали на тоалета, или на обувките ни. Бижутата в златисто пък ще придадат спомагателен искра, а страхотни модели ви чакат на. 
               

Колкото до цветовете, с които можем да го съчетаваме, скоро ви по какъв начин бялото му подхожда извънредно доста и акцентира неговата изискана деликатност. Другото му стилно другарче сигурно е кафявото, с което съумяват да поддържат този монохромен звук във визията ни. Но пък надалеч по-интересни се получават комбинациите със синьо, лавандулово лилаво и розово.
               

 

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР