Вила за милиони на Владимир Соловьов на езерото Комо в

...
Вила за милиони на Владимир Соловьов на езерото Комо в
Коментари Харесай

Вила за милиони на пропагандиста Соловьов на езерото Комо осъмна в кървавочервено |

Вила за милиони на Владимир Соловьов на езерото Комо в Италия осъмна, " украсена " с алена багра. Соловьов се счита за придворния пропагандист на съветския президент Владимир Путин и минава за неофициалния представител на Кремъл.

Непознати оцветиха в кървавочервено водата в басейна на вилата, а стените на постройката бяха опръскани в същите багри и надпис " палач ".



По-рано друга вила на Соловьов пострада от националната " обич ". Неидентифицирани се пробваха да възпламенят постройката с горящи автомобилни гуми.

Според немския " Билд " Владимир Соловьов разполага с три вили в Италия. 



В началото на март финансовата полиция на Италия наложи запор върху две от тях, чиято стойност е 8 млн. евро. Те също са на езерото Комо, заяви италианското издание La Repubblica.

Още през 2019 година следствие на екипа на Алексей Навални сподели, че журналистът от държавната телевизия разполага с не една, а две вили на езерото Комо близо до имението на артиста Джордж Клуни.

58-годишният Соловьов се прочу и с определението " обективна " за войната на Русия в Украйна, а украинците назова " нацисти ". Според него съветската войска нанасяла удари с " хирургическа акуратност " - макар множеството свидетелства за заличаването на жилищни здания и инфраструктура, както и за ликвидирането на спокойно население по време на бомбардировките.

Соловьов остави и " българска диря ". В Телеграм канала си " Соловьов LIVE " той разгласява фотография на пророчицата Ванга със следния откъс:

" Всички беди за България идват от Америка. А Русия, Русия ще поправи всичко. Няма мощ, която да пречупи Русия. Русия ще се развива, пораства и крепне. Всичко ще се размрази като лед, единствено едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде доста ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще отстрани нея по пътя си и освен ще се запази, само че и ще стане стопанин на света. Русия още веднъж ще стане велика империя, на първо място империя на духа. “

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР