Виктория Петрова , избухна на страницата си във фейсбук, след

...
Виктория Петрова , избухна на страницата си във фейсбук, след
Коментари Харесай

Мис Силикон жестоко ухапа Мис България Вселена: Девственица, жадна за слава!

Виктория Петрова, избухна на страницата си във фейсбук, откакто някоя си Николета Тодорова съобщи в телевизионно изявление, че девойките от състезанието " Мис Силикон " са проститутки.

Виктория е носителка на купата за 2017г. Тя даже се закани, че ще сплоти всички миски и ще съди въпросната миска, написа BGlife.club.

Ето какво написа Виктория в обществената мрежа. Предлагаме ви текста без редакторка интервенция, а изводите оставяме на вас.

" Тази, никому незнайна личност съумя да ме зашемети с невероятните си знания за цените и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да изяснява пред Карбовски, коя миска какъв брой пари взима за секс, по какъв начин се явява на конкурс, с цел да си вдигне цената. А тя самата била положително момиче, не била от тях, но била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, по какъв начин женени мъже си заплащат на миски, по какъв начин лъжат дамите си.

Тази мома може да напише разказ, най-малко в 2 тома и да показа персоналния си опит, ще бъде забавно. Дори и не разбрах каква купа имала, само че се похвали, че представяла България на международен конкурс. Добре де, Минке, и като я показа кой те видя, какво завоюва? Най-много ме ядоса, че дефинира всички участнички в „ Мис Силикон “ като проститутки.

Нека в този момент, мацките, взели участие в състезанието, да се обединим и осъдим следващата „ девица “ жадна за популярност, която си разрешава да лепи етикети и поставя квалификации. Не знам на какви състезания се е явявала въпросната умница, само че е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка – с една дума, много грозна, а евентуално от това са й комплексите й ", написа Виктория.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР