Виктория Капитонова вече е с по-големи очи, по-силно изразени скули

...
Виктория Капитонова вече е с по-големи очи, по-силно изразени скули
Коментари Харесай

Рускинята Виктория Капитонова си смени фейса след „Ергенът“

Виктория Капитонова към този момент е с по-големи очи, по-силно изразени скули и подострен нос
Откакто е излязла от шоуто „ Ергенът “, рускинята Виктория Капитонова има нова визия. Промяната сякаш е забележима, само че напълно не е натраплива. И изобщо не е разследване от личностно видоизменение при общуването с един мъжи и още 21-а дами. Участничката очевидно се е поосвежила и като че ли разкрасила.

Видно е, че по лицето на Виктория Капитонова има смяна, само че по него е пипано доста майсторски и точно. За разлика от родните ни бръмчалки, които парадират с пластичните си интервенции (Камелия, Преслава, Емилия, Мария и тем подобни), младата изкусителка очевидно е била при същински експерт, който в действителност си схваща от работата.

Рускинята очевидно държи на естествената хубост и даже след намесата на скалпела не наподобява като жестоко дялана с тесла. Поправени са единствено някои дребни елементи, с цел да просветне лицето й повече. На новите й видеа се вижда, горните клепачи на очите са приповдигнати, носът сякаш е малко по-тънък и подострен, а скулите й са някак си по-изразени. Личи си, че Виктория Капитонова е вложила много пари за освежителната процедура.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР