Виктория Капитонова се оказа „черната овца“ на „Ергенът“! Рускинята Виктория Капитонова

...
Виктория Капитонова се оказа „черната овца“ на „Ергенът“!
Рускинята Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Виктория срина „Ергенът“, СЕМ наказа жестоко предаването!

Виктория Капитонова се оказа „черната овца“ на „Ергенът“!
Рускинята Виктория Капитонова продължава да търпи негативи, само че те към този момент се обърнаха и против самото предаване „Ергенът“. Непристойното й държание донесе грубо наказване на шоуто.



Съвет за електронни медии ще санкции „Ергенът“ поради няколко нарушавания. Това решение е взело новото му управление, откакто са постъпили извънредно доста тъжби на фенове (44).

Най-много писма са пристигнали след епизода, излъчен на 13 май. Цели 35 фенове са изразили негодуванието си против предаването. Това се е случило след епизода, в който Виктория Капитонова заля с пиво Александра Гърдева, а преди този момент я назовава „българска злобарка“.

Хората са останали гневни и недоволни, че сходни неща се излъчват по малкия екран, а на всикото от горната страна се и толерират, защото нито продуцентите, нито Виктор Стоянов изгониха рускинята.

Заради този епизод ще има солена санкция за Нико Тупарев и Радо Тушев. Дори има възможност парите, които изгубят, да да повече от тези, които са спечелили от въпросния епизод.

Другите негодувания против „Ергенът“ са свързани с еротиката, която се излъчва в гледано и от деца време (21 ч.). Като такава да вземем за пример се третира сцената, в която Благовеста Бонбонова си смъкна гащите пред камерите и ги подари на Виктор.

Освен всичко друго се оказва, че продуцентите са създали и друго нарушаване. Едва от петия епизод е била сложена реклама, че има продуктово позициониране, което е нарушаване на закона.

Всичко това ще докара до загуба на доста пари за продуцентите. Основната причина обаче си остава Виктория Капитонова, поради която има толкоз доста писма до Съвет за електронни медии. Ако не беше тя, нарушаванията на предаването можеше да минат сред капките.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР