Виктория Капитонова отново реши да си направи реклама, обаче този

...
Виктория Капитонова отново реши да си направи реклама, обаче този
Коментари Харесай

Виктория Капитонова: Имам проблеми с алкохола

Виктория Капитонова още веднъж реши да си направи реклама, обаче този път отрицателна. Смятаме, че откровеността й още веднъж ще и докара дивиденти.

Много алкохол и малко храна отключили нападателната й страна в „ Ергенът “. Тя споделя, че татко й също имал проблем с алкохола. Към ден сегашен предпочита  да го заобикаля.

Капитонова показа също, че всякога, когато пие, стартира да прави кавги на своя другар и да го човърка. Не скри също по този начин, че в " Ергенът " й е било пъклен скучно, за това и от самото начало там пиели алкохол, като това ги раздразвало още повече, и по този начин ставали всички разногласия.

Виктория призна също, че е съумяла да си купи апартамент, без да тегли заем. Всичко постигнала с доста работа – реклами и инфлуенсърство. Имотът е към 80-90кв. м и е по-голям от остарелия, който бе 50кв.м. и бе подарък от родителите й.

" Не мога да се оплача, добре се оправям. На месец спечелвам по 5-цифрени суми, само че работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам другар, само че още не мислим за семейство ", съобщи неотдавна в свое изявление инфлуенсърката.

Тя попадна в класацията на bTV за най-успешни дами.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Виктория Капитонова Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР