Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу Ергенът е напът да

...
Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу Ергенът е напът да
Коментари Харесай

Изхвърлиха Виктория Капитонова заради измами

Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу „ Ергенът ” е напът да изгуби вечно основния си профил в инстаграм. След последния излъчен епизод, в който тя преднамерено заля съперниката си Александра Гърдева с вода, а след това я назова „ злобна българка ”, стотици фенове рапортуваха страницата на рускинята и в този момент тя е блокирана.

Капитонова се устоя главно от реклами на разнообразни артикули в мрежата, тъй че в случай че не си възвърне инстаграма, може да остане без огромна част от приходите си. Тя имаше близо 130 000 проследователи, но сега е блокирана. Феновете на „ Ергенът ” са гневни поради наглото държание на брюнетката и всеобщо са се обединили да секнат инфлуенсърските й изяви. Основният й профил е бил докладван за недодялан език и за „ скам ”, което ще рече опит за машинация. Става въпрос за „ риатуалите за пари ”, които Виктория се пробва да пробутва на наивници против възнаграждение.

Аудиторията на шоуто стигна и по-далеч в гнева си. Някои обявиха, че са пускали тъжби до Съвет за електронни медии поради излъчените подиуми на експанзия. Според тях Капитонова е минала всевъзможни граница, заливайки съперниката си с вода и обиждайки я по най-грозен метод. „ Подобни фрагменти с принуждение нямат място в тв ефира. Продуцентите и медията би трябвало да бъдат глобени! ”, ядосват се фенове в интернет форумите.

Дори и да загуби работата си на инфлуенсър, Капитонова няма да остане гола и боса , тъй като е завъдила богат ухажор. Хора от обкръжението й настояват, че тя взела участие в „ Ергенът ” единствено с цел да си направи реклама, а не с цел да се бори за сърцето на фитнес инструктора Виктор Стоянов. Свидетели неведнъж са засичали стройната брюнетка с мъж, който бил плешив и изглеждал много по-възрастен от нея. Според осведомени той се споделя Дидо, по прякор Културиста. Говори се, че въпросният господин бил доста ревностен, не разрешавал на Виктория да излиза сама и я следвал на всички места по петите.

Междувремено стана ясно, че инстаграмът на Дениз Хайрула също е бил хакнат. Палавата туркиня е една от любимките на Виктор и нищо чудно тъкмо тя да завоюва на финала, който ще бъде излъчен този петък. Източници от кухнята на шоуто издават, че досегашната му любимка Александра Гърдева сама е поискала да напусне предаването. Психоложката била дълбока афектирана на Стоянов, задето не я защитил по време на абсурда й с Капитонова.

Самата Виктория също стигна до финалната тройка, само че по всяка възможност няма да завоюва поради изцепките си, прекомерно виското самочувствие и наглото си държание. Дори Ергенът съжали, че я е оставил да стигне до този стадий на шоуто. Той обществено се разкая в мрежата и сервира своите извинения на феновете. „ Допуснах неточност, само че не бях изцяло информиран какво се е случило! ”, оправда се Стоянов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР