Виктория Капитонова осребри отлично славата си от риалити шоута. Хитрата

...
Виктория Капитонова осребри отлично славата си от риалити шоута. Хитрата
Коментари Харесай

Виктория Капитонова печели по близо 100 бона на месец

Виктория Капитонова осребри чудесно славата си от риалити шоута. Хитрата рускиня е същинска машина за пари и на месец печели колосални суми от онлайн курсове и реклами, написа „ Уикенд “. Красавицата се насочи към правенето на маратони за пари, за почитатели в инстаграм и за продажби в обществените мрежи – всеки от курсовете коства от 300 лв. до няколко хилядарки.

Звездата на Виктория изгря в „ Мастършеф “, а по-късно затвърди известността си с „ Ергенът “, където завоюва шоуто. Тази година пък я гледахме в „ Хелс Китчън “, където също беше победител от звездния тим. „ Не съм взела и една стотинка за присъединяване ми в шоуто. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не са получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция “, призна красивата рускиня след края на шоуто.



Цените на курсовете на Капитонова

Виктория се възползва от момента на своята известност и стартира да популяризира какво ли не. Още преди близо година Капитонова се похвали, че от дълго време вади по 5-цифрени суми, само че не посочи дали са 10 000 или 50 000 лева, както и в каква валута приказва.

Тези дни мацката пусна нов курс, който е с три типа цени – от 299 лева, от 349 лева и 3499 лева Последният се води ВИП, а оправната рускиня се е договорила с банка, която отпуска заем за курса. Само за ден Виктория попълни броя си от искащи за най-високата цена. 10 ВИП клиента ще се образоват при Капитонова, което прави облага от съвсем 35 бона за ден единствено от едната категория. Почти всички девойки са записали курса на заем, който след това ще би трябвало да връщат в продължение на година и половина.

„ Дано девойките не затънат в заеми. Виктория сякаш им дава обещание сигурни пари, само че не всеки е роден да продава и да е инфлуенсър, а и вниманието би трябвало да се задържи, а освен еднократно да се появи интерес към даден профил “ – разясниха осведомени със обществените мрежи пред „ Уикенд “.

Така от 10 индивида хитрушата лапна 35 бона, останалите групи са с повече хора и от тях също е прибрала към 20 бона. Отделно упоритостта популяризира какви ли не артикули, с което приходът й нараства на съвсем 100 000 лв. месечна облага.

Докато едни я хвалят, че в непозната страна е съумяла да стане известна, да е във всяко допустимо риалити шоу и да печели от онлайн курсове, други я подлагат на критика, че печели на гърба на наивни млади девойки. Проверка на „ Уикенд “ сподели, че по-голяма част от почитателите на Виктория са на възраст сред 16 и 26 години. „ Докато има балами, ще има и тарикати “ – заключват коментиращи в обществените мрежи.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР