Виктория-Александра Николова от града на химията Девня вещае, че жена

...
Виктория-Александра Николова от града на химията Девня вещае, че жена
Коментари Харесай

Ясновидка: Жена ще победи Радев на изборите за президент

Виктория-Александра Николова от града на химията Девня вещае, че жена ще победи Румен Радев на президентските избори наесен.

Тя дефинира себе си като „ медиум “. Виктория е родом от Варна, само че е живяла дълго време в Австрия, а в този момент се е открила в Девня.

При нея се стичат десетки хора за помощ, а тя твърди, че силите си дължи на самата Ванга.

„ Не крещя духове, държа да подчертая това, тъй като доста хора ме питат и изпитват боязън. Не си го разрешавам. Помощта ми идва от страна на духовни лечители, учители, които ми дават упътвания. Ванга се включва, когато работя с хората. Тя е главният човек, като душа, който ми оказва помощ.
От нея ми идват главно предсказанията, които давам. Тя ми ги демонстрира и ми ги изяснява. Малко е комплицирано за пояснение и объркано за схващане. Досега не си позволявах да загатвам нейното име, тъй като прекомерно доста хора се възползват отрицателно от това.

Сред прогнозите на Виктория-Александра, които към този момент са се сбъднали, са изключителното състояние и КПП-тата през предходната година, разгрома за ГЕРБ на парламентарните избори през април, както и затишието на Ковид.

Тя твърди, че до есента подлият вирус ще е просто неприятен спомен, а на идните президентски избори вижда жена претендент с огромни шансове за победа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР