Виктор Стоянов знае как да глези жените около себе си

...
Виктор Стоянов знае как да глези жените около себе си
Коментари Харесай

Луксозен имен ден: Ергенките завиждат, Виктор Стоянов троши пари по новата си

Виктор Стоянов знае по какъв начин да глези дамите към себе си и най-много тези, които му доставят наслаждение. Някои от девойките в " Ергенът " може и да завиждат на Мария Тарашманова, само че това няма никакво значение. 

Говори се, че Виктор е дал много пари за имения ден на Мария, с цел да я изненада с топ подарък и първокласна вечеря за двама. Ергенът не е споделил елементи от изненадата му, само че ние сме уверени, че е поглезил приятелката си.

Двамата неотдавна бяха във Франция, където посетиха много атракции, измежду които и евро " Дисни ". Екскурзиите до Париж не са по никакъв начин евтини в този интервал от годината, само че за Виктор парите не са проблем.

Виж още: Секси дупе: Дениз Хайрула събра всички погледи на плажа с тази панорама

Е, Дениз Хайрула и Виктория Капитонова подозираха, че Стоянов не е доста огромен паралия, само че въпреки всичко двете мацки са привикнали на sugar dady-та, които разполагат със съществени финансови средства. Е, може да не наподобяват като Виктор, само че не това е значимо за Вики и Дениз.

Наскоро инфлуенсърската двойка бяха дружно във Варна, където видяха големия череп, който е част от новия сериал " Домът на дракона ". 

Виж още: Стела бременна от Сандев? Влогърката загатна каква е истината в Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР