Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм миналата пролет – бившият

...
Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм миналата пролет – бившият
Коментари Харесай

Ергенът с ужасяващи разкрития за шоуто, призна за изневяра

Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм предходната пролет – някогашният гребец беше главното настоящо лице на хитовото риалити „ Ергенът ”, в което 22 прелестни дами се бориха за вниманието и сърцето му. От финала на първия сезон изминаха съвсем 8 месеца, само че и през днешния ден основният му воин е мегазвезда и всяка втора реклама залага на персоналния му сексапил.

Журналист от „ Уикенд ” се свърза през седмицата с 32-годишния юнак и го разпита за присъединяване му във формата, като не пропусна да му зададе и куп персонални въпроси. Пред репортерския ни диктофон той даже описа детайлности за любовта си с влогърката Мария Тарашманова.

" В момента главните ми задължения са напълно рекламни. Занимавам се също по този начин и със основаване на коучинг програмата „ Марс и Венера ” с колежката Мая - за подкрепяне на двойки при решение на любовни проблеми. Първата ми книга е подготвена от месец. Ще бъде налична единствено в цифров тип, няма да има хартиено издание. Искам да се купува само посредством мобилно приложение, което към момента върша с мой сътрудник ", описа мачото.



" Най-голямата смяна, която чувствам и до през днешния ден, е неналичието на персонално пространство. Независимо къде съм, хората ме разпознават, желаят да се снимат с мен и от време на време даже го вършат, без аз да схвана. Въобще не им пука дали желая, дали съм склонен или не. Това от време на време е доста изнервящо. Имам успокоение единствено и само вкъщи ", саза Виктор.

Той отговори на въпрос дали е имало и най-малък вид да стане двойка с победителката Виктория Капитонова. " Не, нямаше подобен вид. Абсолютно никакъв! ", сподели мокрият сън на хиляди българки. Вероятно и българи.

Виктор не в другарски връзки с нито един от участниците в шоуто. " За страдание не подкрепям връзка с нито една от тях. Това е изцяло естествено и обикновено съгласно мен, всеки от нас си има своя персонален живот и е поел по пътя си.

Искам тук да защитя участничките в първия сезон на „ Ергенът ”. Там всички бяхме извънредно изнервени, натоварени, изморени, гладни. Хората би трябвало да се смирят малко и да не съдят толкоз сурово и извънредно дамите в предаването. Никак не беше леко. Гледайки някои от епизодите на „ Ергенът ”, видях, че главно се е търсел сеир.

Реално участничките не бяха толкоз неприятни, колкото от време на време ги посочваха. Имах опция да опозная добре огромна част от дамите и мога да кажа, че те не са тъкмо това, което беше излъчено на дребния екран след това. В последна сметка „ Ергенът ” трябваше да има огромна гледаемост. И в действителност имаше. За страдание в България, както и по целия свят, високият рейтинг се реализира посредством кавги и сеир ", призна той.

Красавецът разкри за най-трудните ви моменти:  " Когато трябваше да правя подарък рози на участничките. Осъзнавах тежестта на решението си и това, че ще отчайвам някоя от дамите. До последно ми беше мъчно да правя подарък розите... "

Ергенът е измършавял с към 7 кг по време на фотосите. " Стараех се да се храня диетично, а храната не отговаряше на режима ми. Другата причина беше физическото натоварване и напрежението. Снимахме заран от 9 часа от време на време до 4-5 часа на идната заран с къси почивки.

Случвало се е да дремя, пътувайки от една локация до друга. Процесът беше в действителност доста тежък и няма нищо общо с това, което се вижда на екран. Чувствах се измъчен и уединен, въпреки, че имаше доста хора в екипа и получавах вниманието на дамите. След като фотосите приключеха, се прибирах във вилата, която за мен беше като голяма златна клетка. Там бях безусловно самичък, без интернет и телевизия, без музика даже. Нямах право да вървя на никое място, бях изцяло изолиран. Бях самичък в тишината и уединено с мислите си.

Виктор е отчаян и би се снимал в нов форма единствено против доста пари. " Хонорар нямаше. Точно по тази причина и споделям, че в случай че още веднъж ми предложат да вземам участие във форматно предаване, ще приема единствено против доста добър финансов тласък. Вече знам какъв е процесът и за мен не си коства да вземам участие без пари в него ", добави секссимволът.

И разкри най-важното: " Никога не съм бил женен, само че от доста време не съм самичък, имам жена в живота си. От началото на 2022-ра не съм ерген. Докато излъчваха първия сезон на „ Ергенът ”, имах другарка – Мария Тарашманова.



Срещнахме се на спортно мероприятие, където се засякохме около общи познати. Не беше обич от пръв взор, само че просто се случи по този начин, че в един миг се влюбихме един в различен ".

Ергенът показа, че е доста сантиментален и моногамен в една връзка. Бил е наранен, знае за невярност на някогашна другарка и е плакал поради жена.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР