Абсолютен двойник на комедийната легенда Георги Парцалев живее в малкото

...
Абсолютен двойник на комедийната легенда Георги Парцалев живее в малкото
Коментари Харесай

БОМБА! Това ли е тайният син на Парцалев


Абсолютен двойник на комедийната легенда Георги Парцалев живее в дребното северозападно градче Грамада . За това сигнализират консуматори на обществените мрежи. Копието на популярния артист е мъж на междинна възраст, споделя се Вальо Янчев и е музикант, споделят локалните. Те обаче не могат да си обяснят мистериозната му аналогия с Георги Парцалев по логически път.
Често на Вальо му се случвало непосредствено да го питат дали е наследник на огромния актьор, или дали имат някаква роднинска връзка. Той не знаел за такава, само че от дълго време бил забелязал поразителната аналогия с един от най-известните ни артисти. Вече бил привикнал на втренчените погледи, въпросите и усмивките, които предизвиквал, където и да се появял. Бил чудесно осведомен с филмовите функции на своя фамозен двойник, само че не му идвало от вътрешната страна да се прави на негов подражател и да печели пари по тази метод. Познати и другари го навивали да взе участие в шоуто „ България търси гений “, където считали, че ще направи възторг, само че той не търсел популярност. Според него голямата образна аналогия с Парцалев била просто случайност и никой от фамилията му не е имал достойнството да познава царя на комедията персонално.



За Георги Парцалев се знае, че приживе не е имал свои лични наследници, въпреки да е желал и да е бил на път да стане татко по време на младежката си обич с хубавица на име Анастасия.

Тя била студентката по съветска литература от Силистра. За нейното битие се разбра от записките на гениалния артист, писани от Георги Тошев много години след кончината на Парцалев. Звездата от „ С деца на море “ се влюбил в Анастасия от Силистра в Народната библиотека, до момента в който той се готвел за роля в режисура на Сатиричния спектакъл. Двамата постоянно били забелязвани в Докторската градина и в дребната сладкарница на ул. „ Иван-Асен “, където постоянно си поръчвали боза и реване. Анастасия и Георги прекарвали цялото си свободно време дружно, говорейки за съветска литература и спектакъл. Момичето, което било 9 години по-малко от артиста, било запленено от деликатността на своя джентълмен. Техните любовни връзки траяли няколко месеца и приятелите на Парцалев били уверени, че най-накрая Георги е срещнал дамата на своя живот. Двамата желали да имат дете. Но ориста отредила друго. Анастасия си отишла без време от левкемия - същата болест, която години по-късно лишава и неговия живот, написа „ Ретро “.  Наскоро умря и последната жива близка родственик на актьора- неговата братовчедка Наталия. Преди това издъхнаха шурей му арх. Георги Натов и сестра му Теодосия, които бяха директни наследници на комика. В родния му град Левски има доста носители на семейството му, които му се падат роднини, само че от по-далечна кръвна линия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР