“Черноморска бактерия ме зарази с менингит.“ Това драматично разкритие направи

...
“Черноморска бактерия ме зарази с менингит.“ Това драматично разкритие направи
Коментари Харесай

Ергенката Киара: Щях да умра от менингит

Черноморска бактерия ме болести с менингит. “ Това трагично разобличаване направи оня ден младата певица Киара. Ергенката, която не можа да се пребори за сърцето на предприемача Александър Младенов, довери още, че е била на косъм от гибелта. По думите на изпълнителката от екипа на Емануела лекарите безусловно я върнали от отвъдното. „ Бях изпаднала в кома с доста най-малък % за оцеляване “, посочи гласовитата бургазлийка. „ Било е нещо ужасно. Две-три седмици съм била в безсъзнание. Най-странното беше, че когато се разсъниха, бях не запомнила да приказвам “, връща лентата обратно към преживения призрачен сън някогашната състезателка по художествена гимнастика.

„ Първият ми спомен беше по какъв начин майка ми и татко ми с маски са дошли в реанимацията приказват ми някакви неща, а аз не мога да кажа дори А. Буквално “, споделя красивата русокоска. „ До такава степен бяха наранени нервите ми и мозъкът, че ми беше доста мъчно “, споделя още Киара, без да крие сълзите си. 

Много съм признателна, че пребивавам втори живот и по тази причина виждам да го пребивавам пълноценно и по-деликатно, да внимавам. Защото не всеки е застрахован, че ще живее до 80 “, предизвестява певицата. Участничката в сватбеното риалити има и друго огромно приключение в живота си. Като тийнейджърка тя е една от най-големите очаквания на художествената гимнастика, само че жестока контузия поставя завършек на спортната й кариера. След 23-те шева грацията едвам прохожда още веднъж, а шампионската купа, която й предсказват, остава вечно „ в сънищата и фантазиите “.

Както преди всички писа „ България Днес “, е имало действителна заплаха още първите стъпки на Киара и на новото певческо занятие да се окажат последни. Причината е ревността на попфолк звездата Емануела. „ Запознанството ми с Емануела е извънредно занимателно. Бях попаднала в една обстановка, където неин някогашен правеше опити да ме смъква. Техни познати по този начин го бяха изкарали, че надали не аз съм с този човек. В този миг те към момента са имали някакви връзки и Емануела доста се беше ядосала, чак ми беше писала. Беше ми взела страха следствие се разбра, че нещата не са тъкмо по този начин. Тя пристигна в заведението, където работех тогава, и като я видях, се стресирах. Викам си: „ Край. Тази ще ме убие “. Останах извънредно прелестно сюрпризирана от нейната реакция и метода, по който тя подходи. Извини ми се ненадейно за мен “, разкри Киара. След срещата на двете изпълнителки те стават приятелки. Емануела подава ръка на надарената бургазлийка. Кани я да стане част от нейната музикална компания и да я продуцира като певица.

Резултатът не закъснява: през днешния ден 24-годишната Киара е посочена дружно с Ария за идната икона на попфолка .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР