Виктор Николаев и Ники Дойнов отсъстваха почти две седмици от

...
Виктор Николаев и Ники Дойнов отсъстваха почти две седмици от
Коментари Харесай

Къде се скриха Виктор Николаев и Ники Дойнов?

Виктор Николаев и Ники Дойнов отсъстваха съвсем две седмици от ефира
Къде се скриха Виктор Николаев и Ники Дойнов? Двамата публицисти изчезнаха от ефира на Нова тв за повече от седмица. Това породи доста спекулации към имената на Николаев и Дойнов.

Дали пък инцидентно не са освободени от медията тихомълком? Оказва се, че няма нищо такова и Виктор Николаев и Ники Дойнов към момента са част от екипа на Нова тв. Просто публицистите са употребявали авансово плануваните си отпуски и почивките им били същинската причина те да не бъдат на екран в продължение на близо две седмици.

Виктор Николаев завел обичаната си жена Людмила и щерка им Дара на фамилна отмора в Португалия. Журналистът има традиция, а точно да води двете си обичани дами най-малко два пъти в годината на отмора зад граница.

Съвместната екскурзия на Николаев и Людмила поставят завършек на спекулациите, които се ширят в последно време в пространството, че журналистът се е разделил с по-възрастната от него радиожурналистка. Семейството показа фрагменти от почивката си в обществените мрежи.
 Виктор Николаев забегна на отмора в Португалия сн. YouTube
Виктор Николаев забегна на отмора в Португалия сн. YouTube

Ники Дойнов също се е отдал на отмора със фамилията си. Цялото семейство на журналиста се отправило на странствуване до Малта. Пътуването се явява като меден месец за Дойнов и брачната половинка му Петя, които подписаха брак предишното лято, само че поради строгите ограничения около Ковид-19 пропуснаха сватбеното странствуване.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР