Виктор Калев печели по 3 бона на час, научи HotArena.

...
Виктор Калев печели по 3 бона на час, научи HotArena.
Коментари Харесай

Виктор Калев печели по 3 бона на час, вече отказва работа

Виктор Калев печели по 3 бона на час, научи HotArena. Такава била цената на някогашния артист на Слави, по която той се хонорувал като водещ на сватби, празненства и корпоративни събития.

Наскоро от дребна българска компания звъннали на Виктор Калев с покана да води тяхно събитие. Предложили му 1000 лв. за двучасово празненство, което на процедура значи 5 стотака за час. Като чул хонорара, артистът отсякъл: „ Съжалявам, това са смешни пари! ”. И прекъснал договарянията с компанията.

Оказало се, че цената му е надалеч по-висока – цели 6000 лв.. Срещу тези пари публиката има опция да се радва на компанията му в продължение единствено на час и половина. Най-често обаче артистът „ отпускал ” и „ бис ” от половин час в допълнение наличие на събитията, за които го канели. Хонорарът бил само с цел да уважи авансово квалифициран от уредниците текст. Ако самичък работи по сюжета или включва импровизации, желал доплащане от още хилядарка.

Ценоразписът на Калев бил съвсем същият като на някогашния му сътрудник в „ Шоуто на Слави ” Краси Радков. Такива пари до неотдавна желал като водещ и звездата на „ Господари на ефира ” Димитър Рачков. В последно време обаче той се съгласявал и на 4 бона, настояват осведомени. Причината за свалянето на цената била, че откакто се разчу за раздялата му с Мария Игнатова, ползата към неговата личност понижен и към този момент все по-рядко го канели по изяви отвън малкия екран.

„ Актьорите се оплакват, че им заплащат малко, само че това не е правилно. Не може да си безпаричен и да отказваш, когато те канят за работа ”, разясняват патили от високите цени на родните звезди. Според тях, галактическите възнаграждения, които се дават на българските випове за присъединяване в разнообразни риалитита, са вдигнали до небето техните условия. Ето за какво те към този момент избират да стоят без работа вместо да работят за възнаграждения по-ниски от това, което един елементарен българин печели за няколко месеца.

Самият Калев сега няма непрекъснат работен ангажимент. Той играе единствено в авторския си театър „ Грамофон ”, който е играл за финален път в София на 1 юли. Следващото зрелище е на 3 октомври. Това значи, че в продължение на 3 месеца артистът не е стъпвал на сцената, само че все пак си разрешава да отхвърля работа, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР