Виктор ДимчевВиктор Димчев, фейсбукДанъците другата година ще се вдигат. В

...
Виктор ДимчевВиктор Димчев, фейсбукДанъците другата година ще се вдигат. В
Коментари Харесай

За прекия резултат от двете години насилствена площадна демокрация

  Виктор Димчев
Виктор Димчев, фейсбук

Данъците другата година ще се подвигат. В бюджета има недостиг от над 11 милиарда. Газът скача всеки месец с двуцифрен %. Инфлацията е рекордна. Иде зима с апетит, мраз и галопиращи цени.

Действията на страната са безредни, в случай че изобщо ги има. Не се строи нищо ново. Няма нито един бранш, в който да се правят огромни промени. Социалните разноски на хазната са невиждани. Данъците всеобщо не се събират.

Парите свършват и при заможните, и при бедните. Единици стават по-богати, съвсем всички обедняват. Минималната пенсия е съвсем колкото действителната минимална заплата. Средно пенсионерите вземат колкото огромна част от работещите.

Учители, медици, актьори, служители на реда – съвсем всички работещи групи са в тежка рецесия, с изядени от рецесията приходи. Синдикатите са безмълвни. Липсва напълно публичния разговор сред главните стълбове на страната.

Новите политически лица са остарели политически муцуни. Това е директният резултат от двете години насилствена площадна народна власт, развихрена от няколко „ протестни “ партии, чиято изборна тежест понижава при всеки идващ избор.

След часове ще започнете да чувате непрекъснато тъкмо противоположното от част от политиците. Другите ще се опитат да го модерират, с цел да стигнем може би най-накрая до някаква действителна промяна, от каквато безспорно имаме потребност.

Но същинска, не като поувехналите лозунги, с които следва да ни залеят за цялостен един месец любимците ни.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР