Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукУж говоря испански език, хем

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукУж говоря испански език, хем
Коментари Харесай

Нито една буква за „Барселонагейт“ в испанската преса дотук

 Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

Уж приказвам испански език, хем разбирам какво диря, пък се чака, че публицистите се вълнуват от тематиките, които проверяват, настрана и управляващите, плюс медиите във всяка европейска страна, когато се касае за министър председател, бил той и някогашен, но се оказва, че на испански език, нито в Испания, нито на Иберийския полуостров в последните седмици се вълнуват от справките/докладите на тамошните управляващи за евентуалните представени събития от премиера ни сега Кирил Петков.

Нито една писмен знак по тематиката в испанската преса по случая дотук.

Търсейки в Google на български език намирам едно изказване на премиера, че е чел/чувал за информация, в която видял нещо си. Тази информация била толкоз секретна, че Петков я цитира съвсем цялата.

Останалата част от секретната информация в това време се появи в една известна медия, близка до известни енергийни босове. Ползвам множественото число, тъй като са няколко и работят в синхрон.

Помнете, че справката е секретна, да не забравите.

Справката била изпратена от „испанските власти“ в Министерство на вътрешните работи преди две седмици. Преди няколко дни в следващата си изява край черешите Бойко Рашков в детайли описа за 19-те в листата на Петков, само че не сподели нито дума, че има някаква информация за оня, който категорично загатна като предстоящо мезе за Министерство на вътрешните работи.

Нито една от цитираните медии не се е заинтересувала от изявленията по тематиката на личните им репортажи. Или редакторите на задграничните медии са не запомнили за този случай отпреди доста години, тръгнал от обява в неизвестен уебсайт, или просто знаят, че справката е отговор.

И в случай че в тази секретна информация имаше и грам истина, нямайте подозрение, че в първата допустима заран по-късно Бойко Рашков щеше да ни е уведомил по националните медии, Кирил Петков да го е анатемосал, а демократичната общественост групово да рисува следващите победни шаржове.

През цялото време приказваме за секретна информация, в която се преразказват медийни изявления, която преди време е била дежурно пратена от Министерство на вътрешните работи на Министерство на вътрешните работи.

– – –

Банално просто е.
Няма отчет. Има направена информация, която разказва сигнала и медийните изявления по тематиката.
Тази информация е изпратена от Испания на родното Министерство на вътрешните работи.
Фактът, че за нея научаваме не от националните медии или пресслужбата на Министерство на вътрешните работи, а координирано през няколко добре подбрани медии, притежавани от ноторни донори на ръководещата коалиция, е тривиално транспарантен.
Всичко друго са спекулации и медиен звук.
Лъжат, бе.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР