ВиК – Пловдив ще закупи 14 нови високопроходими МПС-та от

...
ВиК – Пловдив ще закупи 14 нови високопроходими МПС-та от
Коментари Харесай

Вместо УАЗ-ки за 500 000 лева ВиК – Пловдив си купува бусове „Рено” и „Дачия”

ВиК – Пловдив ще закупи 14 нови високопроходими МПС-та от марките „ Рено ” и „ Дачия ” за 500 000 лв. без Данък добавена стойност.  Те ще заменят УАЗ-ките, които в началото от водното сдружение смятаха да си купят, само че по-късно скъсаха контракта с определената компания.
Прочетете още
По новата социална поръчка единствената компания, която е  подала предложения е „ Омникар Ауто ”, които са публични дилър на „ Рено ” и „ Дачия ” за България. Те са предложили по 36 хиляди лв. без Данък добавена стойност за едно транспортно средство.

Все още комисията не са излели с решение за поръчката, като не са оповестени и протоколите, с цел да стане ясно какви са моделите на високопроходимите бусове. От компанията имат подготвеност да ги доставят в идващите 8 месеца, при поръчка от ВиК – Пловдив.

Припомняме, че ВиК приключи контракта на предходната поръчка за за покупката на 13 високопроходими УАЗ-ки от плевенската компания Едноличен търговец „ Карбон – Александър Атанасов ”.  Без претекстове през август водното сдружение и компанията са анулирали контракта по взаимно единодушие без искания сред страните.

Преди подписването на контракта някогашният районен министър Гроздан Караджов съобщи, че ще направи проверка  на поръчката, като в самото начало изрази несъгласието си с нея. Тошко Йорданов пък съобщи, че шефът на ВиК – Пловдив Огнян Кулишев не е за този пост и той ще бъде заменен. В последна сметка шефът на водното сдружение оцеля.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР