Вижте подробности Тарторът на сектор “Г Росен Петров-Животното (на снимката

...
Вижте подробности Тарторът на сектор “Г Росен Петров-Животното (на снимката
Коментари Харесай

Войната в ЦСКА продължава, тартор на агитката се закани на Ганчев

Вижте детайлности
Тарторът на бранш “Г ” Росен Петров-Животното (на фотографията вляво) разгласява няколко поста в отговор на днешния коментар от ЦСКА - София, посредством който бе обяснена фразата “не непременно ”.

Запалянкото поучава управлението да “изтрие тая тъпота ”, тъй като в случай че почитателите се разприказват, управлението и ГГ освен ще си тръгнат, само че и “ще ги тръгнат по арестите ”.

Също по този начин Петров загатва за неща, случили се към финала за Купата с Монтана през 2016 година, който ЦСКА завоюва с 1:0, макар че по това време армейците бяха във “В ” група. В умозаключение тарторът на бранш “Г ” назовава хора от управлението “лицемери, които са уреждали мачове години наред, дори и против ЦСКА ”.

“Хахахахахахаха не прекрачвали границата аххахахахахахахах по добре изтрий тая тъпота, че разприказваме ли се управлението и то в частност на гг освен ще си тръгне ами и ще ги тръгнат по арестите.Кога стана калайджия по кое време ти почерня гъза. ”

ДВА ПОСТА ДО ФЕН НА " ЧЕРВЕНИТЕ ":

“Ти сигурен ли си,че някоя купа не е купена от ей тия където в този момент се изясняват,че не било непременно.Ай сиктир бе тея май им е къса паметта и са не запомнили някой детайлности пт мача с монтана,някой ден може да се наложи да им ги напомним някъде на друго място. ”

“Питам те сигурен ли си, че не сме купили???????????? ”

ОТГОВАРЯ НА ЗАПИТВАНЕ НА ЗАПАЛЯНКО НА “ЧЕРВЕНИТЕ ”:

“Ако бях притежател щях да ти отговоря не, в случай че другите не го правеха също щях да кажа не, в случай че знаех, че и гг не го е правил отново щях да кажа не, само че тея лицемери, които са купували и уреждали мачове години наред дори и против ЦСКА да ми пишат такива пасквили аре ниц. ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР