Вижте най-интересните акценти от новия брой на Марица и не

...
Вижте най-интересните акценти от новия брой на Марица и не
Коментари Харесай

Четете в Марица: Гласуваме без сертификат и тест в неделя,...

Вижте най-интересните акценти от новия брой на " Марица " и не го пропускайте на следващия ден!

Гласуваме без документ и тест в неделя, само че с маски

Без зелен документ или тест за коронавирус, само че наложително с маски. Това е условието за всички, които в неделя ще отидат да гласоподават за президент и парламент. Същите условия важат и за членовете на районните и секционните комисии.

Ако управляваме още веднъж, лекарската заплата ще стигне 6000 лв.. Това сподели в изявление за " Марица " Екатерина Захариева, някогашен вицепремиер и министър на външните работи в кабинета " Борисов 3 "

Сега е лидер на листата на ГЕРБ-СДС за Пазарджик. Какво сподели още четете в утрешния брой на вестника.

Бави се помощта от 110 лева на мегаватчас за бизнеса

Комисията за енергийно и водно контролиране и държавното управление не са изготвили механизъм, по който бизнесът ще бъде обезщетен за високите цени на електрическата енергия през октомври и ноември. Критиките насочиха от Асоциацията на индустриалния капитал. Търговците на ток предвидиха, че тази мярка няма да проработи преди декември, преди Брюксел да излезе със мнение.

Разширяват депото за боклуци в Карлово с нова клетка

Община Карлово планува създаване на нова клетка на депото за твърди битови боклуци. Кметът на общината доктор Емил Кабаиванов към този момент направи съобщение за капиталовото желание в РИОСВ-Пловдив. Необходимостта от създаване на шеста клетка на оборудването се постанова заради идно привършване на потенциала на последните - четвърта и пета клетка.

Мария Елена влиза в кожата на Едит Пиаф

Пловдивчанката Мария Елена Инфантино ще влезе в кожата на кралицата на френския шансон Едит Пиаф. Едноименният моноспектакъл ще се състои на 25 ноември от 19 часа в клуб " Тheatro " в столицата. Родената край езерото Комо щерка на оперното сопрано Райна Николова ще излезе на сцената в елементарна черна рокля и тъмна перука.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР