Вижте колко верни приятели могат да бъдат представителите на различните

...
Вижте колко верни приятели могат да бъдат представителите на различните
Коментари Харесай

Уникално! Какъв Приятел Си Според Зодиакалния Си Знак, Вижте С Какви Хора Си Допадате!

Вижте какъв брой правилни другари могат да бъдат представителите на другите зодии.

Овен

Овенът е извънредно предан към своите другари. Той обича да прекарва доста време с тях и да усеща поддръжката на доближените си във всичко, което прави. Ако не можете да отделяте на Овена нужното му време, най-вероятно ще се появят търкания по сред ви.

Телец

Когато за първи път се срещнат с някого Телците са много сдържани. Ако индивидът против тях им допадне те напълно скоро ще се провиснал и ще си покажат всичките „ магарии “. Това, което може да ви изненада в представителите на тази зодия е, че те от време на време могат да са доста досадни и да изискват цялото ви внимание, а в идващия миг да се държат извънредно потайно.

Близнаци

Близнаците обичат да получават похвали и самопризнания от приятелите си. Те имат извънредно сложен темперамент и не всеки би могъл да издържи на бързо сменящото им се въодушевление. Приятелствата, които основават не са доста дълбоки, защото околните връзки ги плашат.

Рак

Раците държат доста на другарствата си. Ако индивидът до тях не ги нарани, те са способни да поддържат контакти с него цялостен живот. Понякога се случва да избухнат, само че бързо им минава и след това търсят опрощение.

Лъвът обича да събира огромни и шумни компании, само че постоянно да е център на вниманието. Той почита и пази приятелите си и е доста признателен, когато има тяхната поддръжка. Понякога дейностите му са прибързани и могат да ви изненадат, само че това е типично за неговата природа.

Дева

Девата постоянно сортира добре приятелите си. Тя е правилен, занимателен и грижлив приятел. Ако обаче я нараните, бъдете сигурни, че тя ще го запомни и в даден миг ще ви го върне. Девата държи постоянно да е права и рядко ще я чуете да си признава неточност.

Везни

Въпреки че Везните мъчно вземат решения за личния си живот, те са подготвени да изслушат приятеля си и да му оказват помощ, с каквото могат. Представителите на тази зодия са добра и забавна компания, само че имат потребност да знаят, че приятелите им ги ценят. В противоположен случай могат да се оттеглен за известно време.

Скорпион

Когато Скорпионът почувства даден човек непосредствен, той е в положение да покаже една извънредно блага и сърдечна същина. Скорпионите са предани на приятелите си и биха ги подкрепили даже в някоя палавщина. Умеят да пазят секрети, тъй че умерено можете да им се доверите.

Стрелец

Стрелците се отличават със свободолюбивата си и приключенска натура. Те обичат да срещат нови хора и всяко запознанство за тях е скъпо. Държат на откровените и открити връзки и ненавиждат лицемерието. Ако се зароди спор сред тях и приятелите им, избират казусът да бъде решен допустимо най-скоро и нещата отново да са както преди.

Козирог

Козирогът постоянно е подготвен да помогне на другарите си. Когато провежда събирания вкъщи, се изявява като отличен хазаин. Той обаче нерядко търси и полза от запознанствата си. Родените под този знак мъчно вършат взаимни отстъпки и от време на време това им предизвиква проблеми.

Водолей

Водолеят е много общителна персона и постоянно има доста познати. Той е добър събеседник и компанията му би допаднала на всеки. Въпреки това обаче в приятелския му кръг участват единствено дефинира хора, които с течение на времето са му потвърдили верността си.

Риби

Рибите могат да открият позитивни черти във всеки един човек. Те са благи и доброжелателни, по тази причина постоянно са желани за другари. От друга страна обаче те са елементарно раними и когато усетят, че някой се държи зле с тях, те го зачертават от листата на околните си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР