Вижте колко много качества и таланти имате Вижте себе си като

...
Вижте колко много качества и таланти имате
Вижте себе си като
Коментари Харесай

Величието на жената е вечно

Вижте какъв брой доста качества и гении имате

Вижте себе си като Жената, която Бог обича безпределно, като най-любимо скъпоценно създание. Който те приема каквато си, във всяко положение, с всички качества. И тази част от Него живее в теб, тъй че имаш безспорната обич към себе си и приемане. Вие сте самият елмаз, който Бог реже всеки миг от вашето битие.

Вижте себе си като Жена, която е благословена от Небето за този живот, която е подкрепяна от самото начало и която носи това благословение в себе си и благославя другите.

Гледайте на себе си като на Жена, която е минала през доста, постигнала е значително, която всякога е правила единствения вероятен верен избор, която е търсила щастието и освен за себе си, само че и за доста други.

Вижте какъв брой доста достижения има в живота й. Колко доста е учила, какви прелестни качества има в нея, които са почтени за удивление. Вижте какъв брой красиви и чисти са нейните фантазии. Вижте какъв брой положително е направила за другите в живота си.

Вижте какъв брой доста качества има, тя може да направи толкоз неща! Вижте какви качества има, какво знае, от какво се интересува, какви проекти има, какво е постигнала, през какво е минала, по какъв начин се отнася към света, към природата, какъв брой е надарена, многостранна, какъв брой книги е прочела, какъв брой моменти е разкрила в себе си, какъв брой доста е изработила в себе си, какъв брой красиви желания има нейната Душа.

Всичко това провокира надълбоко почитание към Нея.

Но тази жена си ти!

Това е Жената, която гледате всеки ден в огледалото и не отдавате почитание на нейното страдалчество, нейните фантазии, всичко, за което тя желае, мечтае. Гласът й идва от Вечността, кондензиран е с дълбока мъдрост. Време е да ѝ дадем всичко, от което се нуждае, всичко, което Душата ѝ желае, за което шепне.

Ти си толкоз красива, че е невероятно да не те обичат. Ти си същата Жена, която търси щастието, която заслужава всичко най-красиво на този свят, чиято душа трепти, само че тя върви напред с доверие и вяра, тъй като вътре в себе си знае тъкмо какво желае и че то й принадлежи по право, тъй като това желае Душата ѝ. А Душата постоянно знае истината и, че всеки миг в живота й може да влезе това дълго чакано нещо, което се е опитвала да скрие от себе си толкоз дълго.

Имаш всичко, с цел да бъдеш най-великата жена на нашето време и да получиш това, което искаш в този живот, в случай че го искаш.

Вие освен носите Чудото Божие в себе си, само че и продължавате посредством себе си великата Женственост, умножавайки и украсявайки я със себе си, като нейн изразител, сливайки се с нея в безпределно хубав танц, пренасяйки се във всички пространства с меки модулации.

Ако можехте да нарисувате душата си, по какъв начин бихте я изобразили?! Това е доста дълбоката обич към себе си, която живее във вас. Дори мисълта да нарисуваш душата си се възприема доста благоговейно, като нещо свято. Ценете себе си, това, което сте и ще бъдете!

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР