Вижте как да се справите с обичайните проблеми като хвърчащата

...
Вижте как да се справите с обичайните проблеми като хвърчащата
Коментари Харесай

Изненадващи трикове за красива коса, които наистина работят

Вижте по какъв начин да се справите с нормалните проблеми като хвърчащата коса благодарение на няколко странни трика.

Обичаме новите прически, другите нюанси и домашните маски за луксозна грива е в неделя следобяд и сме сигурни, че и вие към този момент сте натрупали дълъг лист с трикове, които ще създадат косата ви още по-красива.

Събрахме на едно място 10 такива хитроумни способи да се сдобиете със страхотна грива, които може и да звучат малко необичайно, само че в действителност работят.

Ако желаете малко светли оттенъци в косата за лятото
, само че не ви се желае да харчите пари за боядисване, ето концепция, която ще ви помогне. Изстискайте един лимон в купичка, потопете четка за зъби и с нея разрешете кичурите, които желаете да изсветлите. След това излезте на слънце най-малко за 45 минути (като не забравяте слънцезащитния фактор, нали). Правете това един път на две седмици и ще забележите по какъв начин лимоновият сок ще изсветли косата по натурален път.

Отървете се от статичното електричество , като употребявате кърпички за сушилня. С една кърпичка загладете косата от корените до върха. За да избегнете наелектризирането на косата, може да изтърквате четките си с такава кърпичка преди да се решите.

За да премахнете всички замърсявания от косата , разтворете малко сода във вода, с цел да извършите паста, и я използвайте за измиване на косата. Изплакнете содата от косата с ябълков оцет, с цел да подсилите резултата.


Бебешките косми и лимбчета са много досадни, само че има по какъв начин да се справите с тях
. Напръскайте четка за зъби с лак със мощна фиксация и пригладете бебешките косъмчета с нея.

Копринената калъфка за възглавница ще предотврати късането и увреждането на косата, което се случва, до момента в който се въртите в съня си. Памукът и другите материи основават търкане с косата, което я прави нежна и късаща се.

Момичетата с тъмни коси , които се тормозят, че сухите шампоани оставят следи, могат да си забъркат домакински изсъхнал шампоан . Смесете 2 супени лъжици какао на прахуляк, 2 супени царевично нишесте и щипка канела.

За да отбраните косата от хлора в басейните , преди този момент я намокрете и щедро я намажете с еликсир. Така косата ще попива еликсир и вода без хлор, вместо водата от басейна, което ще я отбрани от увреждане и обезцветяване.

За да не хвърчи косата
, след душ попийте водата с памучна тениска вместо хавлиена забрадка, а по-късно използвайте студената бликам на сешоара. Кърпите повреждат кутикулите, което предизвиква късане. Сушенето със студена бликам пък ще ги затвори, което ще предотвратите тотално хвърчащата коса.

Спасете косата си от изтъняване
Небрежно-елегантна прическа: кок на една страна

Искате ли смяна? Подстрижете се късо!
5+1 небрежни прически, които наложително да опитате
10+1 прически, на които не можахме да устоим

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР