Вижте едни от най-често срещаните митове според секс експерти и

...
Вижте едни от най-често срещаните митове според секс експерти и
Коментари Харесай

Четирите мита за секса, които пречат на удоволствието ни

Вижте едни от най-често срещаните легенди съгласно секс специалисти и за какво не би трябвало да вярвате в тях.

Мит: Оргазмът е единствената цел по време на сексуален акт

Много хора одобряват секса като преживяване, фокусирайки се върху достигането на оргазма, като в същото време пропущат да се любуват на това, което е преди него. Сексът е доста повече, не го забравяйте. Сексуалната непосредственост би трябвало да бъде нещо, което да ви предизвика да изучавате взаимно с колегата си сексуалността си, да я разкривате от ден на ден и повече всякога.

Не са малко двойките, при които единият или двамата сътрудници не са удовлетворени от половите си прекарвания, било то поради неспособност за постигане на оргазъм, липса на добра стимулация, на полова игра, отвращение да чуем какво доставя наслаждение на другия и т. н.

Ето за какво е значимо да обърнете внимание на връзката. Темата за секса и желанията ни не е нещо срамно. Разговаряйте с половинката, пробвайте се да се разберете взаимно без да се налагате над другия.

Мит: Всички дами доближават до множествени оргазми

Някои дами могат да изпитат това наслаждение, само че не всички. При някои чувствителността на клитора и влагалището след оргазъм е мощна и не желаят да бъдат докосвани още веднъж, до момента в който други дами се радват на това чувство и са щастливи за още. Повече за това по какъв начин може да достигнете до многоброен оргазъм може да прочетете тук.

Мит: Жените доближават до оргазъм единствено посредством проникващ секс

Повечето дами имат потребност от клиторно стимулиране, с цел да доближат до кулминационната точка и съгласно учени към 70% от тях изживяват клиторен оргазъм.

Има значение в каква секс поза сте с колегата си, дали се подтикват по едно и също време клитора и G-точката. Винаги може да увеличите възможностите си за повече наслаждение като стимулирате избрани ерогенни зони посредством секс играчка или да насочите колегата си къде бихте желали да ви допира. Не забравяйте, че стимулирайки гърдите също може да достигнете до висшия миг.

Мит: Да не достигнеш до оргазъм е обикновено

Сексът би могъл да е прелестен и е напълно обикновено да не достигнеш до оргазъм, само че не и в случай че се трансформира в нещо непрекъснато. Колко постоянно достигате до оргазъм? Правите неприятна услуга на колегата си, като не споделяте какво в спалнята ви носи най-голямо наслаждение.

Когато става въпрос за постигане на оптимално наслаждение от интимните ви моменти е значимо да си споделяте. Пренебрегването на вашите стремежи няма да донесе нищо позитивно на взаимоотношенията ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР