Може да бъде невероятно тревожно, ако новороденото ви бебе крещи

...
Може да бъде невероятно тревожно, ако новороденото ви бебе крещи
Коментари Харесай

Медицинската сестра споделя гениално „захващане“, което може да навие новородените „за минути“ – спиране на болката

Може да бъде необикновено обезпокоително, в случай че новороденото ви бебе крещи от болежка от газове, изключително в случай че не знаете какво да вършиме помогнете им.

Честото нежно масажиране на бебето, до момента в който е по тил, може да помогне за облекчение на непотребните газове, само че в случай че не знаете най-хубавата техника, може да ви накара да се почувствате малко безпомощни. Но за благополучие, Омагьосаната бавачка, известна още като Мери Попинз от TIkTok, се притече на помощ на родителите.

Майката на четири деца Даниел Ан Мантън-Кели, която предлага препоръки и поддръжка за родителство онлайн, неотдавна показа видео в TikTok, откакто му беше показан метод за държане на новородени, с цел да им е по-удобно. Когато се роди синът й Уилям, й беше показано „ задържането “ от остеопат на име Луси, което би трябвало „ да спре болката на новороденото от вятъра за минути “.

Техниката, която се състои в това да стоите с бебето на ръце и леко да движите краката му в близост, се споделя, че подкрепя храносмилането, оставяйки го по-уд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР