Виждаме едно бавене и едни странни движения от страна на

...
Виждаме едно бавене и едни странни движения от страна на
Коментари Харесай

Ананиев: Борисов се опитва да сложи настойници на Мария Габриел

Виждаме едно бавене и едни странни придвижвания от страна на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Прилича ми на човек, който е в политическа нервна рецесия сега. Имаме още неща за дотъкмяване от управническата стратегия. Иска ли Борисов въобще Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова за министър председател? Това попита в ефира на Нова телевизия Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ”.

„ Досега той е бил министър председател от, може би се тормози, че не може да управлява Габриел по някакъв метод. Опитва се да постави настойници на Габриел. Всички виждат, че Габриел и Денков работят доста добре в синхрон, съблюдават обещанията, които сами са дали, и в един миг Борисов излиза с ултиматум и с съдружно съглашение, което никой не е виждал ”, счита той.

Според него „ Борисов го играе ядосан. ”

Ананиев е и част от парламентарната комисия за следствие на проблема към Мартин Божанов – Нотариуса.

„ Атаките против Веселин Денков са почнали след наличието му на летните митинги през 2020 година против държавното управление на Борисов. Оказва се, че има връзка сред политическата и правосъдната система. Призовавам Сарафов да се отдръпна до избора на нов Висш съдебен съвет и нов Инспекторат. Той е бил част от тази правосъдна система. С акциите в прокуратурата остава чувство, че има развой по почистване на сметки ”, акцентира той.

 „ Емил Писков, неговата жена е арбитър Маргарита Немска. Бакалова сподели, че той бил кум на Нотариуса. Зартова е кума на шефа на Апелативна прокуратура. Всякакви роднински връзки се откриват. Няма по какъв начин на всяко равнище да имаш по един родственик ”, безапелационен е депутатът от ПП-ДБ.

Според него наложително би трябвало вътрешният министър да бъде изслушан на комисията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР