Луната е в знак Рак до 13:37ч на 13 май

...
Луната е в знак Рак до 13:37ч на 13 май
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към промените и готови бързо да се адаптирате към новите обстоятелства

Луната е в символ Рак до 13:37ч на 13 май

Най-успешните инициативи ще бъдат свързани с ирационалните потребности и най-съкровени стремежи. Следвайте повелите на душата си в този лунен ден и се откажете от инициативи, които опонират на вътрешната ви същина. Благоприятно за себеизразяване посредством творчество. Не бива да се претоварвате физически. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Луната е на луфт от 12:14ч до 13:37ч. Време, в което не би трябвало нищо значимо да се подхваща.

В 13:37ч Луната минава в символ Лъв, където ще остане до 00:34ч на 16 май.

Благоприятно за възстановяване на външния тип, смяна на стила, нов облик. Търсене на работа, изявление, влизане на нова позиция. В региона на връзките не дразнете колегата си с думи и дейности, които могат да наранят гордостта му.

Източникът на младост и хубост в същото време ще бъдат растителни масла и екстракти от слънчеви растения: цитрусови плодове, шафран, розмарин, невен, лайка, слънчоглед, маслина, липа. Парафинова терапия (вани и приложения с восък, прополис или парафин). Терапия с камъни (масаж с горещи камъни). Антицелулитен масаж. Избягвайте стресови обстановки. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:23ч на 13 май до 11:30ч на 14 май

Един от благословените дни. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Енергията на живота в 6-ия лунен ден съставлява поемане и издишване, усвояване и освобождение. На този ден Въздухът и Водата са изпълнени с все по-чисти и по-високи трептения.

Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Символи на този ден са: облак, мост, дъга, жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за делегат на реколтата, носещ дъжд. Енергията на този ден оказва помощ да разперите криле за по-високи начала – това са неща, които в действителност ви въодушевяват. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония на мястото, където се намирате.

Възможно е да имате чувство за блестящо ентусиазъм и мотивация. Необходимо е да бъдете деликатни към измененията и подготвени бързо да се адаптирате към новите условия. Денят е удобен за развиване на креативен хрумвания и пускане на нови планове. 6 лунен ден е най-спокойният и кротичък ден, даже въздържан. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и другарство с духовни наставници. Днес най-хубавите оръжия са усмивката и благите думи.

Ден за обич, примирение и амнистия. Нашето вътрешно Аз би трябвало да бъде в естетика с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. През това време не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

Секс - В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Подстригване на 13 май

До 13:37ч възходяща Луна в Рак

Благоприятно за подкастряне: Подстригването е удобно за суха, чуплива, отслабена коса и за подкастряне на накъсани краища. Освен това раздялата с косата в този лунен ден носи психически изгоди: оказва помощ за облекчение на насъбрания стрес, освобождение от тревожни мисли, горест и меланхолия. Докато подстригвате косата си, представете си, че се разделяте с негативността вечно! Тогава ще почувствате облекчение и ще се заредите с позитивизъм до края на лунния месец.

След 13:37ч възходяща Луна в Лъв

Има плюсове и минуси за подкастряне: Подстригването при Луна в Лъв предизвиква растежа на косата и усъвършенства настроението на притежателя си. Можете да прибегнете до подкастряне, в случай че е доста належащо, а също и да отрежете краищата на разцепените коси. Но не забравяйте, че възходящата Луна в Лъв усилва цената на косата в този лунен ден, косата е вашето благосъстояние и в случай че има податливост към рухване, тогава не бързайте да се разделите с косата си тъкмо в този ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР