Виждам ви като лобисти, не като защитници. Вие знаете ли

...
Виждам ви като лобисти, не като защитници. Вие знаете ли
Коментари Харесай

Жега! Рашидов и Нинова на нож в парламента, скулпторът избухна срещу БСП: Не ви ли е срам?!

" Виждам ви като лобисти, не като бранители. Вие знаете ли какъв брой заболели деца и хора има в България. Занимавате се с една палатка. Ще се занимаем и с този проблем. Решете го. Това се взема решение с властови запаси. Как в този момент по средата на годината казвате " давайте ". Нали би трябвало рационално решение. Това отговори на бурното изявление на Корнелия Нинова депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов по отношение на майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание.

" Знаете ли какъв брой онкоболни деца лежат по лечебните заведения. Само седите и говорите. Аз съм дал доста пари, питайте какъв брой и какво съм продал. Така се оказва помощ, не като вас. Само говорите ", ядоса се Рашидов.

" Как си позволявате с болката на хората да вършиме политика. Не ви ли е позор. Това, което вършиме е доста ниско равнище. Българският парламент става по-слаб. Само желаете оставка, всяко кихване е мотив за оставка ", сподели той.

" Това не е една палатка. Палатките са доста и тези майки демонстрираха, че няма да се махнат от ничия глава, тъй като се борят за живота на децата си. Смеете ли да ги кажете тия неща на майките начело? Лесно ви е тук зад стените. Вашето е безсърдечие ", отвърна му Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР