Виждам те КАТ-Варна Родители от Варна роптаят срещу масовото паркиране на

...
Виждам те КАТ-Варна
Родители от Варна роптаят срещу масовото паркиране на
Коментари Харесай

Родител от Варна: Наш Ганьо трябва да си качи курника ако може на градината отгоре!

 Виждам те КАТ-Варна Родители от Варна роптаят против всеобщото паркиране на коли заран по тротоарите към детските градини и учебни заведения във Варна, научи Varna24.bg от мнения и фотоси, споделени в групата Виждам те КАТ-Варна.

Ето какво споделя засегнат родител:

" По тротоара на ул. " Черни връх " заран не може да се минава. С децата си би трябвало да вървим по улицата, с цел да стигнем до детската градина. Всеки ден е по този начин! Ще чакаме ли да стане случай??? "

Друг коментар, в поддръжка на написаното, гласи: " Детските градини са по региони и има такива приблизително на всеки 1-2 км. Основната част от децата, които ги посещават, са кандидатствали и записани по регион (т.е. в живеят наоколо до съответното детско заведение).

Въпреки това към всяка детска градина заран е пъкъл от коли, накичени по всеки вероятен тротоар, тревна повърхност, за тази в нашия регион даже се опитваха да влизат в двора на самата детска градина, макар че има паркинг изпод с постоянно няколко празни места.

НО! Паркингът е на цели 50 м от градината, а наш Ганьо би трябвало да си качи курника в случай че може на градината от горната страна.

На който направиш забележка - постоянно експанзия или се прави че не чува, само че другояче разяснява във Фейсбука какъв брой зле била страната, до момента в който разрушава социална благосъстоятелност (тротоари), цапа и плеска с тиня тротоари и пътища и въобще нищо не го интересува.

Аз съм решил за себе си - със сина в мраз, горещина - вървим пешком - градината е на 1 км от у дома. Няма да ни се счупят краката, след това след градина имам време умерено да се върна и да си взема колата или рейса ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР