Виждам низов стремеж да се разберат тълкования на законовия процес.

...
Виждам низов стремеж да се разберат тълкования на законовия процес.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Основна цел трябва да бъде смяна на ВСС и главния прокурор


Виждам низов блян да се схванат интерпретации на законовия развой. Дали и за какво са били нужни арести е спомагателни въпроси. Основният въпрос е желаеме ли това, което се случваше в България да откри съответен отговор. Това сподели водачът на " Движение 21 "  Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в в предаването „ Лице в лице "  по bTV.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 186
Има ли принадлежности за това? Конституционнно да. Фактически са мощно лимитирани. Тъй като Бойко Борисов се постара да си сътвори институции, които да преследват тези, които той посочваше, сподели още тя. 

По думите и измежду облагодетелстваните бяха Пеевски и хора към Пеевски.

Основната цел би трябвало да бъде смяна на Висш съдебен съвет и основния прокурор. Сегашният основен прокурор няма да направи нищо във връзка с сегашните ръководещи. Ако някой си е правил заблуда, че прокуратурата ще обърне палачинката, отговорът е не, означи Дончева. 

Това, което се случваше 12 години беше ли законно? Не, то беше закононарушение. Искате със същия състав на институциите да реализираме господство на закона, добави още водачът „ Движение 21 “.

Обществото желае отговорност. Не са верни пътищата да се дават спомагателни функционалности на КПКОНПИ. Тя е доста проблематична. Конституцията не разрешава прокуратурата да бъде прескочена. Винаги ще стигаме до тезата, че прокуратурата е цар на досъдебното произвеждане, уточни още тя.

Без прокуратура не може да се реализира това, което обществото желае. Но тази прокуратура е назначена от Бойко Борисов. Нашата цел би трябвало да бъде промяна на Висш съдебен съвет и основния прокурор, добави Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в. 

Тя означи, че няма метод да бъде юрист на Борисов, Горанов и Арнаудова.

Смятам че са правили неща, които надълбоко са ме отвратили. За тези хора не, аз имам право на избор, добави, още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР