Виждам четиримата конници на Апокалипсиса, които заплашват Земята, това е

...
Виждам четиримата конници на Апокалипсиса, които заплашват Земята, това е
Коментари Харесай

Лидерът на ООН посочи конниците на Апокалипсиса

Виждам четиримата конници на Апокалипсиса, които заплашват Земята, това е споделил генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, съобщи Би Би Си.

Португалският политик, говорейки пред Генералната асамблея на ръководената от него международна организация е показал главните закани за човечеството.

Доналд Тръмп жигосах пророците на екоапокалипсиса

"Първият конник е геополитическото напрежение, което е обхванало огромни елементи от Земята. Увеличава се опасността от нуклеарна злополука, а въоръжените спорове водят до гибелта и премеждия на доста хора по нашата планета ", е споделил водачът на Организация на обединените нации.

"Вторият конник е опасността за околната среда. Глобалното стопляне не е забавено. Милиони скотски типове са на прага на изгубването ", е декларирал Гутериш.

Папата и Гутериш приканиха за разоръжаване, отбрана на природата и религиозна приемливост

"Третият конник, който виждам, е недоверието, завладяващо света. Хората по Земята все по-малко и по-малко се доверяват на политиците и ръководителите. Две трети от популацията на света живеят в страни, където пропастта сред небогати и богати става все по-голяма и по-голяма. Хората, които показват подозрения в позитивните страни на глобализацията, се усилват с всеки минал ден ", показал още той.

"Последният конник е тъмната страна на интернет ", декларирал Гутершиш. Той е подчертал, че новите технологии са се употребявали за осъществяване на закононарушения, разпалване на ненавист, разпространение на лъжлива информация и употреба на хора.

Според Откровението на Йоан Страшният съд ще бъде предшестван от четири конника (бял, червен, черен и блед).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР