Виждам, че всичко е в предизборна обстановка. Но за мен,

...
Виждам, че всичко е в предизборна обстановка. Но за мен,
Коментари Харесай

Танева: Резолюцията, приета в Европарламента, няма правна стойност

 Виждам, че всичко е в предизборна конюнктура. Но за мен, споделям го, не като министър на ГЕРБ, а като елементарен жител - би трябвало да се приказва с обстоятелства и да се търси разговор за решение на проблемите. Резолюцията, призната в Европарламента, няма правна стойност. Това сподели пред бТВ земеделският министър.

По думите й евросредства могат да бъдат лимитирани или спрени при условия, че те не се ръководят по този начин, както изискват разпоредбите.

" То не става с говорене, има одити ", разяснява още Танева и изясни, че най-добре е да се вършат инспекции на 100% извадки.

Конкретно в бранш земеделие тя призна, че има нарушавания. Целта е обаче да се дават пари на хората, които в действителност са земеделци или животновъди. 

чака доста претенции за пропаднали площи поради сушата. 

" Пшеницата завърши с 4,7 милиона рандеман. Наличностите са толкоз, колкото и предходната година, тъй като износът понижа. Ние може да сме в нормалната маркетингова година както и преди ". уточни тя.

И акцентира, че цената на хляба не зависи от земеделието, а от тържищата.

" Все още цените са доста неуверени ", сподели още Танева.

По отношение на това производителят да не източва вода през сондата, земеделският министър изясни, че би трябвало да се спре потреблението на питейна вода за поливане на аграрни площи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР