Виждам, че няма никаква тайна около името на бъдещия здравен

...
Виждам, че няма никаква тайна около името на бъдещия здравен
Коментари Харесай

Сидеров съобщи гореща политическа новина: Новият здравен министър е...

Виждам, че няма никаква загадка към името на бъдещия здравен министър. Навсякъде се разяснява името му. Напоследък най-важните проблеми на лечебните заведения са свързани с финанси и банкрутите на лечебните заведения и въобще с оперирането със средства. Може би по-добрият вид е да застане един управител, който да тръгне от финансова позиция да завежда нещата. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по bTV водачът на партия " Атака " Волен Сидеров. " Политиката, която би трябвало да се приложи в здравния бранш, би трябвало да е политика на цялото държавно управление. Ананиев има доста огромен взор върху касата. Борисов предложи Кирил Ананиев за този пост, той го съгласува обаче с нас. Не е имало огромна полемика. Съгласихме се с вида експерт, който да застане отпред на опазването на здравето. При Борисов няма съмнение, да вземем за пример като се появи леке или сянка на подозрение върху някого, както министър Петров, да си отиде този човек. Той не си прави оглушки. Към този миг мислим, че беше вярно, че премиера одобри оставката на Петров, с цел да няма подозрения ", сподели Сидеров.

Обсъждани са и още имена за поста, само че някак това към този момент се наложи. Имената бяха на лекари, само че ние в действителност желаеме промяна на концепцията. Моята персонална позиция е, че преди години беше направена неточност, като направиха лечебните заведения търговски сдружения. Тогава стартира конкуренция за средства и всичко стартира да става по-търговско. Иначе ще изслушаме въпреки всичко Ананиев преди да гласуваме дали да застане на поста. Той ще направи среща с всички парламентарни групи и тогава ще отиде на гласоподаване в парламентарната зала. Ще изложи всичките си визии, това е рутина ", съобщи водачът на " Атака ".

" Политическият съвет е непрекъснат, може да има седмици, в които прескачаме. Все отново всеки от нас има пътувания. Събираме се в този формат, в който бяхме, преди всяко значимо решение и при започване на всяка седмица, стига всички да можем. Това е належащо в една коалиция, наложително е ", сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР