виж галерията Минути след избора на новата Мис България нейна снимка

...
виж галерията
Минути след избора на новата Мис България нейна снимка
Коментари Харесай

Новата Мис България свали грима си в ефир, за да докаже, че е хубава!

виж галерията Минути след избора на новата Мис България нейна фотография взриви мрежата. Негативните мнения не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредност от изказвания в разнообразни телевизионни студиа. Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26-ти ноимври, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство.
Водещата Александра Иванова зададе въпрос на своите над 35 000 почитатели в обществените мрежи какво желаят да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева.
Много от тях желаеха да я видят без грим. "Истина или предизвикателство! " На живо, в ефир, Тамара смъкна грима си и остана "себе си ". Какво е нужно да има всяка една кандидатка, с цел да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, разясниха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева.

Социалните мрежи и медиите тиражираха фотография на новата мис, която демонстрира част от лицето и, станала обекта на мнения, клюкарствуване и злобни изявления.

Дали един нос може да съсипе нечии живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, дамата с най-грозния нос в Холивуд, съумя да направи паметни функции и да е горделив собственик на Оскар. "Ти, Тамара, в случай че си интелигентна, а аз считам, че ти се такава, би трябвало да направиш дефектите в резултат. Нос можеш да си направиш когато и да е, само че ум не се налива и тяло не се прави по този начин елементарно. ", разяснява Мария Бонева.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР