виж галерията Българката Галина Лачева, която е филолог, написа отворено писмо

...
виж галерията
Българката Галина Лачева, която е филолог, написа отворено писмо
Коментари Харесай

Брутално изнасилиха тази българка, последва писмо до Бойко Борисов

виж галерията Българката Галина Лачева, която е лингвист, написа отворено писмо до премиера Бойко Борисов, в което разказа ужасите, които е претърпяла, малко преди да стане на 25 години. Тя се разказа като "една оживяла от принуждение жена, след похищение, групово обезчестяване и плен " и по тази причина упорства за приемането на Истанбулската спогодба. 
"Бях отвлечена. Изнасилвана и на процедура ми бе отнета свободата. Имаше проекти да ме създадат продажница. Всичко се случи тъкмо преди да навърша 25 години, което бе преди към 20 години ", по този начин Галина стартира описа си в утринния блок на Нова телевизия. Жената посочи, че всичко се е развило в границите на безусловно 24-часа. 
"Насилниците ми бяха четирима. От улицата ме завлякоха в едно такси, а самият водач не ми повярва, че това е похищение. Излъгаха го, че съм пияна и той повярва на тях. После ме замъкнаха в един апартамент. Цял ден ме изнасилваха. Дори се наговаряха, че всички би трябвало да минат през мен, че в случай че ми се случи нещо, всички да са отговорни. После започнаха да разясняват по какъв начин ще ме изведат в чужбина и ще ме създадат продажница. За да се спася, скочих отвисоко ", спомня си тя. 
По думите й е имала доста интервенции, на които даже не помни броя. А в резултат на многото физически контузии в този момент единият й крайник е по-къс, защото е чупен неколкократно. Галина посочи, че двама от насилниците й са избягали по-късно от ареста, а другите били осъдени. Затова тя упорства да бъде призната Истанбулската спогодба, която ще пази дами тъкмо като нея.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР