Вихрен (Сандански) и старши треньорът Ивайло Василев се разделят след

...
Вихрен (Сандански) и старши треньорът Ивайло Василев се разделят след
Коментари Харесай

Вихрен остана без треньор

Вихрен (Сандански) и старши треньорът Ивайло Василев се разделят след приключването на едногодишния договор сред двете страни. Младият експерт бе назначен за старши треньор през юли 2022 година и под негово управление Вихрен приключи на второ място в крайното класиране на Трета ЮЗЛ.
 98 години футбол в Сандански
98 години футбол в Сандански

Днешната дата се счита за начало на футбола в тогавашния град Свети Врач

Раздялата сред двете страни беше предстояща и ясна преди дни, само че през днешния ден доказана публично от клуба. От новото състезание Ивайло Василев ще бъде отпред на втория тим на Славия, който също се състезава в Югозападната Трета лига. За него ситуацията на стадиона в " Овча купел " не е по никакъв начин нова, защото и преди е работил в школата. Там той заменя Иван Иванов, който напусна в посока Чавдар (Етрополе) - един от предстоящите кандидати за Втора лига.

През миналия сезон шампионата на Югозападната Трета лига беше разграничено на два стадия. В първата фаза тимовете бяха разпределени в две групи по 11 състава, след което първите пет от двата потока продължиха в плейофна група за установяване на влизащия във второто равнище. Марек (Дупница) беше над всички, а офанзивата на Вихрен закъсня. Въпреки това, Ивайло Василев построи добър тим с доста млади футболисти и може би не му стигна времето, с цел да се наслаждения на плодовете на работата си.

Вихрен благодари на Ивайло Василев за свършената работа и му пожелава триумфи в кариерата отсега нататък. Ръководството на клуба към този момент е избрало нов старши треньор, който ще бъде разгласен скоро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР