Виетнамската компания VinFast отвори едновременно първите си 6 магазина в

...
Виетнамската компания VinFast отвори едновременно първите си 6 магазина в
Коментари Харесай

VINFAST ОТВОРИ ШЕСТ МАГАЗИНА В КАЛИФОРНИЯ, САЩ ЕЛ ЕЙ

Виетнамската компания VinFast отвори по едно и също време първите си 6 магазина в Калифорния. През 2022 година VinFast ще продължи да отваря повече от 30 магазина в Калифорния, като в същото време изследва агресия в други щати в Съединени американски щати. Магазините на VinFast ще показват и продават първокласните електрически транспортни средства на VinFast, като в същото време ще разрешат на клиентите да изпитат непосредствено обслужването на клиенти от висок клас на компанията. Това е тактиката на VinFast да разшири своята мрежа от локации, с цел да построи персонализирани взаимоотношения с клиентите, като подсигурява улеснение, успокоение и надеждност през целия развой на закупуване и владение на техните електрически транспортни средства.

Първите шест магазина на VinFast са ситуирани на първокласни места в Калифорния. Един от първите шест магазина – VinFast Santa Monica, където се организира церемонията по откриването, се намира в Santa Monica Place, един от най-модерните търговски центрове с огромен трафик в региона на Лос Анджелис. Магазините ще са три типа – първият от тях - VinFast 1S ще се намира най-вече в търговски центрове с висока посещаемост и са фокусирани върху излагането и продажбите на транспортни средства. Магазините VinFast 3S, най-големите от типовете магазини VinFast, имат продажби на коли и елементи, и включват сервизни центрове. Магазините VinFast 2S са очевидно ситуирани на основните пътни артерии и оферират както елементи, по този начин и обслужване, а също по този начин поддържат околните магазини VinFast 1S. Освен това тези магазини VinFast 2S поддържат квартали без други типове магазини, само че имат висока централизация на клиенти на VinFast.

Създадени да предадат тематиката „ Бъдещето на подвижността “, VinFast Stores са основани с футуристичен и минималистичен дизайнерски език и интегрират интерактивна технология за безпроблемно преживяване „ онлайн към офлайн “. Просторната атмосфера в магазина съчетава съвременни характерности в естетика с източното завещание и хубост, въодушевена от природата, която образно се свързва с задачата на VinFast за основаване на стабилно бъдеще за всички.

В магазините на VinFast клиентите могат да прегледат детайлите на интериора и екстериора на електрическите SUV коли на VinFast – VF 8 и VF 9, до момента в който изживяват модерните технологии, включени като част от пакета VinFast Smart Driving. Посетителите могат също по този начин да научат повече за гъвкавите и новаторски проекти за продажби на VinFast и да се ангажират персонално с консултантите на VinFast по въпроси, свързани както с артикули, по този начин и с услуги.

Мадам Ле Ти Ту Туи, заместник-председател на Vingroup и основен изпълнителен шеф на VinFast Global, сподели: „ Отварянето на първите шест магазина на VinFast в Съединени американски щати бележи значим крайъгълен камък в световното пътешестване на компанията, до момента в който се движим към даване на първокласни артикули и услуги за американски консуматори. Вярвам, че въвеждането на VinFast и взаимоотношението с клиентите един на един в нашите корпоративни притежавани и ръководени магазини е най-хубавият метод за създаване на взаимоотношения с клиентите и за обезпечаване на качествено обслужване. Гордеем се, че движим световната електрическа гражданска война към стабилно бъдеще. Това бъдеще публично прави идната си стъпка през днешния ден в Калифорния и скоро ще се разшири в Съединени американски щати и в международен мащаб. “

VinFast също разпространява своята стратегия „ VinFast Charged-Up “ за клиенти, които резервират VF 8 или VF 9 до 30 септември 2022 година Тази стратегия предлага: (1) 1-годишен безвъзмезден пакет VinFast Smart Driving и (2) 3- години гратис, безкрайно зареждане в мрежата за зареждане от крайбрежието на Electrify America или домашно зарядно устройство от равнище 2 с заем за инсталиране от $1200.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР